Олег Винник нарешті розкрив секрети особистого життя: у повелителя вовчиць є дружина, яка живе в Німеччині

Після довгої мовчанки улюбленець українських жінок — співак Олег Винник оприлюднив подробиці свого особистого життя. На питання шанувальників виконавець відповів у великому інтерв'ю для YouTube-канала.

Український артист Олег Винник вперше з початку повномасштабного вторгнення поділився подробицями свого життя. Довгий час від співака не надходило новин, тому шанувальники могли тільки здогадуватись, що з ним відбувається. Нарешті, виконавець довірив свої таємниці та дав велике інтерв’ю для КРП.

Як відомо, після виїзду Винника за кордон ширились чутки про його онкологічне захворювання. У розмові з журналісткою артист підтвердив, що має проблеми зі здоров’ям, але діагноз так і не назвав.

“Цією хворобою в Німеччині хворіють 2% населення. На сьогодні вона вже не така страшна, є вже пігулки, є вже медикаменти”, – пояснив Олег.

Олег Винник розповів про свою хворобу
Олег Винник розповів про свою хворобу

Також артист спростував слова колишнього продюсера. Раніше Олександр Горбенко натякнув, що Олег не має права виконувати свої пісні. Співак запевнив, юридично всі права на творчість належать йому та ділити з експродюсером йому нічого. Нагадаємо їх співпраця почалася у 2006 році та наразі, за словами продюсера, робота з зіркою на паузі.

Окрім того, виконавець повідомив, що перекладати старі пісні не буде, але й співати російською мовою з власних переконань теж не зможе. А це може значити, що у найближчому майбутньому Олег Винник планує потішити шанувальників новими україномовними проєктами.

“Точно знаю, що перекладати я не буду свої пісні російською мовою, які були написані до війни. Ті мої суперхіти, які були російською мовою. Я ніколи в житті не буду перекладати українською, це не потрібно, потрібно йти далі”, – розказав Винник.

В інтерв’ю не оминули й особисте життя артиста. Олег нарешті публічно зізнався, що має дружину та сина, хоча раніше мав образ зіркового холостяка. Так, співак підтвердив чутки, що його обраницею є колишня бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко).

“По-перше, це псевдонім. По-друге, це та, про яку я співаю свою пісні. Звичайно, її звати Тая, красиве ім’я, доречі”, – повідомив Винник.

Олег Винник підтвердив шлюб з Таюне
Олег Винник підтвердив шлюб з Таюне

Попри теплі згадки рідних під час інтерв’ю, про сина Олег Винник не став багато розповідати. Таємницею залишились вік і навіть ім’я хлопчика. Співак запевняє, що сину не подобається зайва увага журналістів, а після смерті матері Олега Винника, через напади преси, виконавець не вважає за потрібним провокувати переслідування рідних.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".