Чарівна Надія Мейхер після програшу в шоу “Танці з зірками” продовжує залицятися до Юрія Горбунова та балує його голубцями

Виявляється в селі голубці смачніше тому, що вони сільські, а в селі все смачне.

Надія Мейхер перевтілилася та отримала схвальні пости в соціальних мережах.
38-річною співачкою, було опубліковано відео на своїй сторінці в Інстаграм. На зазначеному відео був показана частина фільму з серіалу “Великі валуйки “, в якому вона брала участь.
На даному відео Надія Мейхер і Юрій Горбунов є головними героями серіалу. У сюжеті фільму закладено, що Надя грає жінку, яка працює в Укрзалізниці та одночасно вона ж і кохана головного героя Івана Петрука (Юрій Горбунов). У цьому полягає інтрига не тільки у фільмі, але і насправді.

На відео видно, що пара приїхала до своїх родичів в село, на якийсь час погостювати. Коли їх посадили за щедро накритий стіл, то виявилося, що Юрій Горбунов з апетитом їсть голубці і його не можна відірвати від них. Коли Надя здивувалася й запитала, а чому ж коли вони у себе вдома і вона готує точно такі ж голубці, то він практично їх не їсть? На що їй було дано відповідь Юрієм Горбуновим, як персонажем по фільму. Виявляється тут голубці смачніше тому, що вони сільські голубці, а в селі все смачне. До того ж вони приготовлені за закарпатським рецептом, а не по-київському, по якому готує Надія. Потрібно відчувати різницю!

Тоді Надія Мейхер, яка грала героїню фільму, занервувала і написала в соціальних мережах: “Хто дивився «Великі Вуйки 2»?” Шанувальники Надії Мейхер не втрималися і почали обговорення в соціальних мережах її питання і відео з фільму. Вони констатували у своїх постах, що Надя дуже прекрасна жінка і їм приносить одне задоволення дивитися, як вона грає свою роль у фільмі. Вони повідомили, що Надія природжена актриса і ніколи не переграє, а природно грає свою роль.

Один написав: “Ну Галя і дає”. Другий, який подивився частину фільму, написав, що відразу розігрався апетит і він побіг на кухню.
Третій констатував, що Надії Мейхер потрібно тільки в таких серіалах зніматися і радувати своєю грою шанувальників.

Раніше Надія Мейхер прокоментувала фінал шоу “Танці з зірками “. Вона сказала, що, на її думку, переможець Юлія Саніна, а не Санта Дімопулос. Надя вважає, що вона сама гідно закінчила проєкт і задоволена її участю в ньому. Протягом всього шоу вона почерпнула для себе багато цікавого досвіду, який буде в пригоді їй у подальшій кар’єрі. Це неоціненний досвід, який можна тільки на цьому шоу придбати!

Схожі статті