“І в горі, і в радості”: Леся Нікітюк показала, як робили операцію її улюбленцеві (ФОТО)

Леся Нікітюк досить часто публікує свого улюбленця пса Рафіка. Нещодавно йому зробили операцію. Телеведуча показала, через що їм довелося пройти.

Популярна Українська телеведуча Леся Нікітюк просто обожнює домашніх тваринок. У себе в дома також має того, хто наділяє її життя приємними моментами. Її чотирилапий друг Рафік завжди поряд. Нерідко Лесі доводилось брати його з собою на знімальний майданчик. Її собака породи вест-хайленд-уайт-тер’єр, а вони відрізняються своїм розумом та впертістю. Нещодавно Рафіку довелось зробити операцію. Про це телеведуча розповіла на своїй сторінці у своїй соціальній мережі Instagram.

Леся Нікітюк опублікувала світлину зі своєю собакою
Леся Нікітюк опублікувала світлину зі своєю собакою

При цьому Леся повідомила своїм читачам точну причину вимушеної операції.

Операція улюбленця Лесі Нікітюк
Операція улюбленця Лесі Нікітюк

“Крипторхізм — це спадкове захворювання самців, яке виражається в тому, що один або обидва насінники не опустилися через патологію. Лікування полягає в хірургічному видаленні сім’яників (кастрації). Причому в обов’язковому порядку повинні бути видалені обидва насінники”, — розповідає телеведуча.

Операція Рафіка
Операція Рафіка

У підписі до фото Леся зворушливо написала, що разом вони і в горі, і в радості. При цьому одягнула собачий комір на себе.

Підписники підтримують телеведучу і маленького Рафіка та бажають йому скорішого одужання.

Коментарі підписників Лесі Нікітюк під публікацією
Коментарі підписників Лесі Нікітюк під публікацією

Нагадаємо, що напередодні Леся Нікітюк кумедно потролила любительок збільшувати губи, чим звеселила свою аудиторію. Вона опублікувала колаж з фото, де показала, як змінювалась еволюція губ. Фоловерів дуже розсмішила така публікація, про що вони написали у коментарях під фото. До того ж, шанувальники люблять телеведучу за почуття гумору і з нетерпінням чекають нових публікацій. При цьому Леся має понад 3,5 мільйони підписників у Instagram.

Опублікована світлина з соціальної мережі Лесі Нікітюк
Опублікована світлина з соціальної мережі Лесі Нікітюк

Схожі статті