Після “Танців з зірками” нічого не страшно: Олег Винник готовий підкорити танці на льоду

Сьогодні через вчорашній сніг з дощем дороги столиці України перетворилися на справжню ковзанку. Кияни виявилися не готовими до таких примх погоди.

Отримав свою порцію сюрпризів і український співак Олег Винник. Проте, за своєю звичкою співак не засмутився, а порадів черговій можливості випустити внутрішню дитину.

У сторіз на сторінці у мережі виконавець поділився з прихильниками відео, на якому катається на льоду поруч з будинком.

Артист зауважує, що погодній колапс добрався і до нього. Але погодні сюрпризи не стали на заваді зимовим розвагам. Тож до автомобіля співак не просто дійшов, а віртуозно доїхав.

Олег Винник до танців на льоду готовий
Олег Винник до танців на льоду готовий

Що ж, після “Танців з зірками” Олегові Виннику вже нічого не страшно. Тим паче, що його партнеркою була найкраща танцівниця Олена Шоптенко.

До речі, сама танцівниця зараз продовжує викладати студентам. Але через карантин завдання ускладнилося і доводиться все робити в онлайн режимі. Але Олену Шоптенко цим не злякати і вона вирішила, що це стане для неї та її студентів новим досвідом.

Тепер завдяки хорошому вчителю, яким стала для нього Олена Шоптенко, Олегові Виннику навіть лід не сташний.

Нагадаємо, що Олег Винник народився в Україні, але у 90-х покинув Батьківщину і поїхав до Німеччини. Вперше до цієї країни майбутня зірка потрапив з Канівським хором на гастролі.

Саме у Німеччині, Швейцарії та Західній Європі про нього вперше почули і заговорили як про співака. Там Олег Винник виступав під псевдонімом OLEGG.

В одному з інтерв’ю “Зірковому шляху” співак пригадав, що його товариш і продюсер Олександр горбенко довгий час запитував коли артист стане популярним. Але сам олег Винник розумів, що має пройти певний час, щоб стати популярним.

Олег Винник з Оленою Шоптенко
Олег Винник з Оленою Шоптенко

Також Олег Винник поділився, що одним з найбажаніших подарунків для нього був іграшковий потяг. Співак зауважує. що він почувався неймовірно щасливим, коли його батьки подарували йому таку іграшку. В ній нічого особливого не було, просто потяг, який їздить по колу, але емоції у Олега Винника були невимовні.

Схоже, що співак у всьому такий. Шукає щастя в простих речах. А якщо йому чогось хочеться, може витратити багато часу, але знайте саме те бажане.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.