Євген Кошовий зворушливо пригадав покійного батька у день його 74-річчя: “Ти навчив мене любити людей”

Сьогодні Віктору Кошовому, батькові актора виповнилося б 74 роки.

Гуморист і актор студії “Квартал 95” Євген Кошовий зворушливо звернувся до батька, якого вже немає.

З цієї нагоди комік Євген Кошовий поділився у мережі старою світлиною батька і написав зворушливий допис, у якому подякував найріднішій людині за те, що він завжди був поруч.

Актор студії “Квартал 95” розповів, що батько завжди навчав його любити людей і ставитися до них по-людськи. Особливо це стосувалося не дуже хороших людей.

Актор вірить в те, що кожен отримає по заслугах і саме цього вчив його батько. Євген кошовий намагається не звертати уваги на те, що пишуть в мережі. Адже є різні люди, особливо в мережі. Одні можуть робити все з добром і позитивом, а інші – лише писати негативні коментарі.

Прихильники зірки зауважили, що артист дуже схожий на свого батька. Також вони погодилися з тим, що найщиріші коментарі можна побачити лише незадовго після публікації. а от далі можуть написати не надто хороші люди.

Євген Кошовий, звертаючись до батька, розповів, що у нього є четверо онуків, два хлопчики і дві дівчинки. Гуморист впевнений, що, як і хотів батько, дітям не буде соромно за своїх батьків.

Євген Кошовий в дитинстві
Євген Кошовий в дитинстві

Дитинство Євгена Кошового пройшло у невеликому робітничому містечку на Харківщині. Хлопець з дитинства цікавився акторськими професіями і міг довго сидіти перед телевізором, спостерігаючи за відомими людьми на екрані.

Перед появою у родині телевізора, хлопець з братом часто грали вдома у футбол.

Батьки Євгена кошового не схвалювали рішення сина йти у творчу професію. Вони хотіли. аби син продовжив справу батька і пішов працювати у котельні. Але майбутнЯ зірка зробив по-своєму, про що жодного разу не пошкодував.

Перші кроки на велику сцену Євген кошовий зробив ще під час навчання, коли почав грати у команді “КВН”. тоді він зрозумів остаточно, що гумор – це те, чим він надалі хоче займатися і що в нього добре виходить.

Мабуть, якби не заборони, віра батьків і вміння наполягати на своєму, ми в ніколи не дізналися про гумориста Євгена Кошового.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.