Ані Лорак і Поліна Гагаріна викликали овації в міні-сукнях з бахромою на “Золотому грамофоні”

Ані Лорак, також прекрасно виглядала. Декольтований наряд вигідно відрізняв її від Поліни Гагаріної.

Вчора – 12.12.2020 року відбулося найголовніша подія в музіндустрії. На неї представлені співачки вразили своїми нарядами. Вони були яскравими та барвистими.
Поліні Гагаріної довелося розлучитися зі своїм чоловіком. Це вже другий чоловік – Ісхаков з ким вона розлучається. Вони подали на розлучення буквально недавно. Як констатувала Поліна, процес розлучення відбувається культурно і без нервів і взаємних докорів. Ніхто майно не ділить. Ніхто не зазіхає на її доньку, якій три роки. Звати дочку – Мія.

Після того, як артистка прочитала в соцмережі як люди обговорюють її розлучення, вона сказала, що не збирається обговорювати цю неприємну для неї тему і тим більше піаритися на ній. Поліна вважає, що особисте її життя не повинне бути предметом обговорення. Їй ніколи займатися такого роду обговореннями, у неї багато роботи, яка їй доставляє задоволення.

Поліна Гагаріна володіє вишуканим стилем і вміє себе подати публіці. Нещодавно вона була помічена разом з сином який підріс. Постала вона в чорній шубі з лисиці. Це були рідкісні кадри коли вона разом з сином проводить час. Шанувальники співачки в соцмережах обговорювали її наряд.

Коли настав грудень, шанувальники таланту Поліни Гагаріної помітили, що у неї обновився гардероб. З огляду на те, що скоро буде Новий рік і вона буде виступати на різних новорічних передачах, співачка вирішила поміняти вбрання. Так нещодавно Поліною було показано два образи на “Пісні року”.

Вчора – 12.12.2020 року на “ВТБ Арені” зібралися зірки, для вручення премії “Золотий Грамофон”.
На номінацію премії Поліна прийшла в минни-платті з бахромою золотистого кольору. Босоніжки на шпильці – були доповненням її вбрання. Вона уклала волосся у вигляді хвилі та візажистом був зроблений м’який і ніжний макіяж. Поліна Гагаріна заспівала хіт “Смотри”. Ефектним нарядом і прекрасним виконанням співачка зачарувала своїх шанувальників і глядачів.

Іваном Ургантом, навіть була відпущено жарт: “Навіщо ти переплавила минулий грамофон на плаття?”

Не залишився в стороні від компліментів і Сергій Свєтлаков. Він констатував, що Поліна чарівно і має чудовий вигляд.

Найцікавіше, що Ані Лорак, також прийшла на номінацію в схожому вбранні. Співачка одягла міні-плаття. Бахрома була золотистого кольору з додаванням срібла.

Ані Лорак, також прекрасно виглядала. Декольтований наряд вигідно відрізняв її від Поліни Гагаріної. Коли вона виконала трек “Быть твоей любимой”, то привела в невимовний захват глядачів. Шанувальники не залишилися в стороні та компліменти звучати не замовкаючи. Ані Лорак, також отримала нагороду.

Схожі статті