Home Шоу-бізнес Наталя Могилевська одягнула сміливий не по роках білий костюм та знайшла нових прихильників

Наталя Могилевська одягнула сміливий не по роках білий костюм та знайшла нових прихильників

Наталя Могилевська одягнула сміливий не по роках білий костюм та знайшла нових прихильників
Могилевська у новому образі

Наталю Могилевську ми пам’ятаємо ще з 90-х. Тоді сором’язлива дівчина з ніжними піснями українською враз підкорила публіку і одразу знайшла прихильників. Майже кожного року співачка випускала хітову пісню. У більш зрілому віці Наталі прийшлося до душі продюсування, проте зараз, після 45-річного ювілею, Могилевська знову рветься на сцену.

Нові пісні, підтягнута фігура, оновлений імідж подарувати артистці чергову хвилю популярності. Для когось вона стала символом епохи української естради, хтось вперше відкрив її співочий і танцювальний таланти.

Співачка не соромиться відвертих образів

Проте уваги Могилевській очевидно замало. Своїми відвертими образами Наталя намагається якомога більше привернути увагу до своєї персони.
Відвертий білий костюм прикрашає підтягнуте декольте співачки, а ось штучна шуба у леопардовий принт і мікрофон-посох викликають неоднозначну реакцію.

Частина фоловерів Могилевської вважає, що цей смілий образ дуже пасує характеру й оновленому репертуару, а дехто навіть порівнює його з карикатурним зовнішнім виглядом американських мафіозі 80-х років.

Сама ж Наталя не коментує свій вибір, але не приховує, що її цікавить саме молодіжна аудиторія.

Більше того, Могилевська на сторінці свого Інстаграму поділилася новиною, що під час події “Музична платформа”, вона познайомилася з TikTok-хаусом “uLove Home”.

Молодіжне віртуальне угрупування знімає ролики у популярній для підлітків соціальній мережі. На сьогодні у них 1 мільйон прихильників.

Можливо артистка і таким чином здобути прихильність юних слухачів, адже колись її концерти збирали тисячі молодих людей. Сходити на виступ Наталі Могилевської на початку “нульових” було дуже престижним дозвіллям.

Могилевська ж анонсувала підготовку спільної роботи з новими кумирами молоді, проте тематику співпраці тримає у секреті.

Могилевська в оточенні нових кумирів молоді

Вочевидь це буде музичне або гумористичне відео. Саме такі жанри зараз і мають популярність у цій соціальній мережі.

Згідно допису співачки, присвячене воно буде святу Нового року. Цікаво, чи не у ролі Снігуроньки постане Наталя Могилевська?