Олег Винник віртуозно помстився Олені Шоптенко і проміняв її на Тіну Кароль

Олег Винник візьме участь у новому проекті.

Найхаризматичніший та найпопулярніший український співак Олег Винник після участі у “Танцях з зірками” вирішив спробувати себе у новій ролі. Про це співак розповів у дописі на своїй сторінці в мережі.

Тепер замість того. щоб танцювати. він продовжить співати і стане новим учасником грандіозного проекту “Голос країни”.

Олег Винник поділився. що став новим зірковим тренером проекту. разом з ним працюватимуть незмінний тренер Тіна Кароль, а також Діма Монатік та Надя Дорофеєва.

До речі, останню прихильники Олега Винника не впізнали через білу перуку, яку одягла зірка для фото. Вони сприйняли її тОлю Полякову і Таяну. Також шанувальники і глядачі “Голосу країни” висловили сподівання, що надалі бачитимуть Надю Дорофеєву без перуки.

Також прихильники зауважили, що цього сезону найцікавіше буде спостерігати за Олегом Винником та Дімою Монатіком. Ну і. звісно, побажали головному вовкові країни перемоги у проекті, адже це його стихія.

Співак також зауважив. що новий сезон “Голосу країни” вже почали знімати і пообіцяв ділитися усіма подробицями проекту.

Після заяви Олега Винника про участь у вокальному проекті його прихильники зауважили, що сезон має стати набагато цікавішим та більш інтригуючим у відборі виконавців.

У одному з дописів, присвячених новому проекту, Олег Винник зазначив, що разом з новим сезоном співочого шоу розпочинається і нова сторінка у його житті.

До речі, у червоному тренерському кріслі Олег Винник виглядає органічно у чорному костюмі, яки. безперечно, йому дуже личить. про це написали і прихильники виконавця у коментарях до допису.

А от прихильниці виконавця дуже сподіваються на те, що Олег Винник буде справедливим, але не надто суворим суддею. Особливо зважаючи на здобутий досвід учасника танцювального проекту “Танці з зірками”.

Схоже, що на цьому етапі розвитку Олег Винник остаточно покінчив з танцями і будь-якими відносинами з партнеркою Оленою Шоптенко.

Прихильники ж, навпаки. почувши про новий проект, у якому бере участь олег Винник, зраділи, що можуть спостерігати за розвитком улюбленого виконавця і готові підтримувати його та його підопічних на шоу.

Схожі статті