Імена тренерів 11 сезону шоу “Голосу країни” та важливі трансформації, що кардинально змінили шоу

У новому сезоні популярного шоу "Голос країни" передача переживе трансформацій. Її адаптували для зйомок під час пандемії та замінили деяких ведучих.

“Голос країни” – українська адаптація нідерландського відомого шоу “The voice” отримав небачену популярність і ось, вже 10 сезонів поспіль, продовжує бути одним із найулюбленіших та найбільш рейтингових телепередач. До речі, Україна стала першою з трьох, яка почала транслювати шоу на своїх теренах.

Глядачів підкупає ідея чесного відбору конкурсантів: на початковому етапі відбувається, так зване, сліпе прослуховування, а далі починається запекла боротьба під егідою одного з чотирьох тренерів.

Хто тільки не побував у складі журі!

У перші роки трансляції проекту поруч сиділи Руслана та Стас П’єха, Ані Лорак та Сергій Лазарєв.

Ніні у тренерському складі знову заміни: оцінювати, мотивувати та навчати буде Monatik та Олег Винник. Серед жінок, знову глядачі побачать Тіну Кароль, а її колегою стане Надя Дорофєєва.

Олегу Виннику пасує крісло тренера

Олег Винник вже розповів чому вирішив стати тренером у шоу.

За словами артиста, він хоче розпочати нову сторінку творчої кар’єри і віднайти нові голоси, яким подарує своє вміння співати.

Якщо публіка із захопленням сприйняла новину про появу Олега Винника у шоу, навіть попри те, що у нього немає досвіду тренерства, то до постаті Тіни Кароль виникло багато запитань.

Відомо, що заміна суддів у багато сезонному проекті – це режисерський хід, який дозволяє підігріти інтерес фанатів. Проте, як раз таки прихильники минулого сезону “Голосу” негативно поставилися до Тіни Кароль, адже на думку глядачів саме її вихованець нечесно отримав перемогу.

Серед інших новинок “Голосу-11” є те, що на бекстеджі з конкурсантами буде подавати мікрофон, а на знімальний майданчик не будуть пускати групу підтримки артистів-початківців. Все це зроблено, аби зробити знімання під час пандемії безпечними.

Ще одна вимушена міра, якої доведеться притримуватися під час карантину – це онлайн-кастинг. Щоб зменшити кількість контактних осіб у проекті, було вирішено всі заявки розлядати виключно у віртуальному форматі. Цікаво, як це вплине на якість відбору і які правила будуть для учасників.

Схожі статті