Тіна Кароль ефектно анонсувала вихід “Ювілейного альбому”: Балан буде в захваті, адже тут є на що подивитися

Популярна українська співачка знає, чим привернути увагу відданих прихильників. На цей раз їй вдалось зробити навіть більше.

Тіна Кароль захоплює своєю довершеністю і неперевершеністю. Її кар’єра стрімко росте вгору, а кількість шанувальників постійно збільшується. До слова, за її сторінкою в соціальній мережі Instagram стежать понад 1,7 мільйонів фоловерів.

Тіна Кароль опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Тіна Кароль опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

Для багатомільйонної армії прихильників співачка знялась у відвертій фотосесії. Вона присвячена музичному спектаклю про 15-річну кар’єру на сцені під назвою “Юбилейный альбом”.

Про таку велику і значну подію співачка анонсувала на своїй особистій сторінці в Instagram.

Шанувальники зірки у захваті від виконавиці і не дочекаються можливості побачити і почути “Юбилейный альбом”. Про це вони написали в коментарях під публікацією.

Коментарі прихильинків під публікацією Тіни Кароль
Коментарі прихильинків під публікацією Тіни Кароль

У підписі до світлини виконавиця заявила, що музичний спектакль “Юбилейный альбом” складається із знакових хітів за всю її 15-ти річну історію кар’єри. Їх запис відбувся під час ювілейного туру співачки. При цьому зірка обіцяє, що Live-виконання і мюзикловий жанр створять атмосферу живого концерту, у якому знаменитість буде розповідати зі сцени вражаючу історію свого успіху.

Тіна Кароль наголосила, що реліз альбому відбудеться вже в п’ятницю, 18 грудня, на стріммінговой платформі Spotify.

Нагадаємо, що Тіна Кароль стала суддею нового 11-го сезону “Голос країни”, який невдовзі вийде на телеекрани глядачів. При цьому підопічні з її команди вигравали п’ять разів, тому багато шанувальників творчості зірки хочуть попасти саме до такого тренера. Її колегами та сусідами по суддівському кріслу стали Надя Дорофеєва, Монатік та Олег Вінник, який вперше спробує на собі таку важливу і відповідальну роль тренера.

Зіркові судді популярного шоу Голос країни
Зіркові судді популярного шоу Голос країни

Схожі статті