Катерина Кухар в очікуванні чуда приміряла романтичний образ: а їй личить

Катерина Кухар поділилася роздумами про минулий рік і веселі традиції родини. Навіть без гастролей зірковому сімейству під час свят ніколи сумувати.

Прима-балерина в передчутті свят поділилася знімком зі своїм чоловіком Олександром Стояновим. На ньому танцювальне подружжя стоїть в оточенні новорічних гірлянд.

У підписі під знімком балерина і суддя проекту “Танці з зірками” порівняла попередній та цей рік, зауваживши, що він для неї був дуже насиченим різними проектами. Про що саме йдеться, балерина не зазначила, але можна здогадатися. що про відновлення хореографічного училища, де навчалася сама прима.

Катерина кухар зауважила, що хоча цього року кордони закриті. проте з тих часів їй є що згадати. Зокрема часті перельоти иа історії з багажем, в які вони з чоловіком часто потрапляли під час гастролей.

Зірка балету поділилася, що з приходом Нового року очікує розуміння. що це був лише страшний сон і далі все буде, як і раніше.

Зауважимо, що фото, яким супроводила допис балерина. взятий з минулорічного архіву пари, про що Катерина кухар повідомила під дописом.

Прихильники прими зауважили, що вона, перераховуючи тих, на кого поділився світ, забула і про тих. хто навіть думати не хоче про пандемію, вірус і все. що з чим пов’язано.

Сама ж балерина зауважила, що зараз весь світ розділився на три категорії людей: тих, хто вже перехворів, тих, хто ще не перехворів і тих, хто панічно боїться цього.

Крім цього прихильники Катерини Кухар зазначили, що вони з Олександром Стояновим чудова і красива пара. А також підтримали позитивний настрій напередодні свят.

Раніше Катерина Кухар долучилася до традиції створювати свято самим, яку започаткувала команда “ТСН” і про яку всім розповіла ведуча Алла Мазур.

На знімку, який виклала прима-балерина, вона стоїть поруч з прикрашеною новорічною красунею. Одягнена зірка балету у чорну сукню і позує в оточенні новорічних вогників.

Вона поділилася. що з появою дітей у неї з’явилися нові традиції. Так, балерина зізналася, що кожного року пони, прикрашаючи ялинку, обов’язково розбивають кілька іграшок. Цього року, крім трьох ялинкових прикрас, родина балерини примудрилася розбити вазу, яку артистка купила в подарунок бабусі з першого гонорару в Японії.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.