Полякова – менш впливова за Кароль: кого ще внесли у топ-100 впливових жінок

Цього року помітно побільшало у рейтингу діячок культури. Зокрема, у списку з'явилися популярні зірки естради.

Щорічний рейтинг від журналу “Фокус” визначив, хто з жінок став найвпливовішою за останній рік. Тут звісно, багато представниць політичної сфери, спортсменок, проте не забули та про діячок культури. Зокрема вражає, що останніх помітно стало більше у топі.

Силу впливовості редакція оцінювала за п’ятьма ключовими показниками. Дуже високу роль грав авторитет жінки у прийнятті важливих рішень на рівні країни, можливість впливати на думку українців та на бізнес-сектор. Важливо також було визначити, хто з жінок має особисту популярність та потужні родинні зв’язки. Паралельно, поки у редакції гадали, кому і яке віддати місце – в інтернеті, на сайті видання, теж проходило опитування.

Результати вразили. Якщо минулого року безліч позицій у рейтингу було віддано саме діячкам політичної сфери, волонтеркам, активісткам, то цього разу у топ потрапили та зірки шоу-бізнесу: акторки, співачки. Визнали також і впливовість Катерини Кухар, як найпопулярнішої балерини країни.

Звісно, перші місця представниці сцени не зайняли. З огляду на критерії, їх віддали жінкам, що впливають на політичну сферу. Проте, вже на десятій позиції опинилася лікар-інфекціоніст.

Співочі таланти з’являються вже на 42-й позиції. І її займає Alyona Alyona. Екс-учасниця “Танців з зірками” була у рейтингу і минулого року.

Реперка на 6 пунктів обігнала Тіну Кароль. Співачку розмістили на 48 позиції та відзначили, що її талант радує глядача вже 15 років. Також, автори рейтингу помітили ряд успішних дуетів з іншими популярними зірками естради. Зокрема, з Юлією Саніною. Їх сумісна композиція “Вільна” набрала 9,1 млн переглядів. Проте, рок-вокалістку вважають менш успішною, ніж Кароль.

Кароль та Саніна запалюють на сцені

Юлія Саніна опинилася на передостанній позиції всього рейтингу. У редакції згадали про зірваний концерт, присвячений 10-річному ювілею гурту Юлії. Велику музикальну програму довелося перенести на 2021 рік через карантинні обмеження.

А ось на один пункт, але все ж таки, обігнала Саніну Оля Полякова. Творчість співачки назвали іронічною попмузикою і пригадали, як Полякова страйкувала під Кабміном.

Схожі статті