Чоловік Наді Дорофеєвої Володимир Дантес показав як вміє танцювати: час на “Танці з зірками”

Чоловік Наді Дорофеєвої Володимир Дантес показав прихильникам ще один свій талант.

Чоловік екс-солістки гурту “Время и Cтекло” Наді Дорофеєвої Володимир Дантес вирішив підняти настрій напередодні свят.

І поки його колеги по шоу-бізнесу показують як прикрашають домівки і створюють новорічний настрій, шоумен вирішив, що найкращий рецепт святкового настрою – гумор.

Саме це спонукало артиста викласти у сторіз відео, на якому він у ванній кімнаті танцює в кумедному плямистому костюмі з лапами лева.

Володимир Дантес показав страшно веселий танець
Володимир Дантес показав страшно веселий танець

Невідомо як на таку витівку відреагували прихильники співака, але настрій точно покращився.

Ймовірно таким чином Володимир Дантес і справді готується до участі в “Танцях з зірками”. Адже співак встиг бувати на проекті та спробувати себе у ролі ведучого балкону.

До речі, саме його просили залишити ведучим глядачі проекту після виходу ефіру. Крім того, Володимир Дантес зазначив, що для того, аби стати учасником “Танців з зірками” треба бути, як мінімум не ледачим і дуже самовпевненим. А цього чоловік Наді Дорофеєвої не може про себе сказати.

Володимир Дантес похизувався танцювальними здібностями
Володимир Дантес похизувався танцювальними здібностями

Хоча з цим у нього проблем може і не бути, адже у нього з’явився чуждовий наставник – його дружина Надя. яка вже встигла побувати і зірковим суддею, і учасницею проекту.

І, схоже, вирішила вже готувати свого не менш зіркового чоловіка до участі у шоу. Хоча, якщо вірити відомому виразу про те, що талановита людина талановита у всьому, то танці стануть для Володимира Дантеса не таким вже й складним випробуванням. Він з дитинства прагнув до творчості і з садочку підкрорював усіх співом.

Хоча спершу його мрії про майбутню професію дуже відрізнялися і він, дивлячись на батька, який працював у правоохоронних органах, теж хотів стати поліцейським.

А батьки і чути не хотіли про співочу кар’єру і наполягали на серйознішій професії. Так майбутня зірка отримав другий диплом зі спеціальності “управління бізнесом”.

Ймовірно, саме його друга спеціальність і наполягання мами підштовхнула артиста до створення власного проекту про стартапи.

 

Схожі статті