Леся Нікітюк показала розкішну фігуру у комбідресі: ведучій позаздрить кожен  

Леся Нікітюк однозначно має модельну зовнішність, навіть попри те, що жінка на телеекранах вже давно - її фігура змушує всіх заздрити.

Леся Нікітюк завжди не соромилася своєї фігури. Жінці 33 роки, проте, ніхто не скаже, що вона виглядає на свій вік.

Леся завжди доглянута та підтягнута й може собі дозволити носити виразні речі, де добре видно її принади.

Ось і в цей раз ведуча не посоромилася виставити світлину у коротенькому комбідресі.

Що ж думає про свою фігуру телезірка?

Леся пишається своєю фігурою

Ведуча не раз у мережах розповідала, що всі дивуються її високому, як для жінки зросту. Дійсно, Леся по-модельному висока. Навіть всесвітньо відома зірка подіуму Алла Костромічова нижча за народну телезірку. Щоправда, лише на 1 сантиметр.

Жарти-жартами, проте, Леся не раз скаржилася, що її параметри не сприймають серйозно. Тим не менш, Нікітюк їх не соромиться і вважає ноги, довжиною в 110 сантиметрів своєю чи не головною принадою.

Не соромиться найвідоміша українська мандрівниця оголошувати свої інші параметри: Леся вже розповідала, що об’єм талії в неї 68 сантиметрів, а стегна сягнули аж 100 сантиметрів.

Проте про моделінг зірка ніколи не думала. Свою вроду, високий зріст Нікітюк пояснює тим, що досить тривалий час професійно займалася спортом. Проте, пристрасть до творчості та бажання займатися гумором змусили дівчину змінити сферу діяльності.

А ось попри оптимістичний підхід до життя та нескінченні жарти про довгі ноги, комплекси переслідували Лесю досить тривалий час.

Неможливо повірити в те, що в Лесі Нікітюк можуть бути комплекси

Достеменно не відомо, чи було місце у минулому телеведучої булінгу, та жінка довгий час соромилася носити взуття на підборах. Тільки з новим постійним бойфрендом Лесі вдалося змінити ставлення до себе і до такого взуття. Зірка купила свої перші туфлі-лабутени та звикла носити підбори, висотою не нижче 7 сантиметрів.

В одному з ефірів з Олею Поляковою у мережі Інстаграм, що відбувалися під час карантину, Нікітюк сміливо заявила, що всі високі жінки для чоловіків виглядають, як с*кс-символи. Проте, через свої внутрішні комплекси, багато хто самостійно надає собі статусу “білої ворони” і відмовляється сприймати компліменти.

Схожі статті