Павло Зібров подарував авто, а Потап ощасливив Настю літаком: що ще дарують зірки коханим половинкам

Українські зірки розповіли про те. чим саме балують та тішать своїх коханих на свята.

Українські чоловіки, незважаючи на статус та положення, лшюбблять робити коханим приємні подарунки. проте у зіркових чоловіків шансів вразити кохану жінку набагато більше.

Тож дехто з зіркових чоловіків вирішив поділитися найдорожчими подарунками, які вони робили для коханих жінок на різні свята.

Так, співак Павло Зібров на день народження коханої Марини вирішив відновити справедливість і подарувати їй автомобіль. Співак зазначив, що виходить негарно, що він їздить на власному авто, а дружина – ні.

Павло і Марина Зіброви
Павло і Марина Зіброви

Так само потішив новенькою автівкою свою дружину і ведучий програми “ранок з Україною” Анатолій Анатоліч. При цьому він зізнався, що його дружина часто ображається на те, що телеведучий не дарує їй квітів. Проте у зірки телебачення з цього приводу є власний аргумент. він вважає. що це не оригінально і нудно. Адже, на його думку, подарунок має бути неочікуваним і непередбачуваним.

Потішити кохану Христину Горняк новенькою машиною вирішив і шоумен Володимир Остапчук. Телеведучий зазначив, що його дружина досить довго мріяла саме про Range Rover, який їй презентував майбутній чоловік.

Такий презент викликав свого часу справжню бурю емоцій серед прихильників шоумена Володимира Остапчука та його нинішньої дружини нотаріуса Христини Остапчук.

А от чоловік української співачки Ірини Федишин презентував їй до дня народження квартиру у сонячній Болгарії. Вартість погдарунка ні співачка, ні її чоловік не афішують. Але подарунок, схоже, того вартий і не був спонтанним, адже, як стверджує співачка, вони з чоловіком неодноразово обговорювали придбання квартири за кордоном.

Максим Галкін, чоловік примадонни російської естради, не поскупився і подарував дружині цілий готельний комплекс. мабуть, це єдине. чим він міг вразити жінку, у якої є буквально все.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

А от продюсер Потап буквально подарував коханій дружині Насті Каменських крила, ощасливиши її приватним літаком. Саме на ньому продружжя і вирушило у медовий місяць.

Що ж, для зіркових чоловіків для своїх коханих насправді взагалі нічого не шкода.

Схожі статті