Нова дружина Остапчука Христина зізналася, що любить поїсти в Макдональдсі й фарбується недорогою косметикою

Христина Остапчук вирішила стати ще ближчою і розповіла про секрети догляду за собою.

Нова дружина шоумена Володимира Остапчука Христина поділилася секретами гарної зовнішності. При цьому зробила це як у дописі, так і записала відео у сторіз.

На своїй сторінці зіркова дружина розповіла, що їй потрібно для того, аби добре виглядати. На фото дівчина позує у шовковій майці молочного кольору і з масажними роликами для обличчя, на якому мінімум макіяжу.

Серед переліченого була звичка завжди змивати косметику і ніколи не лягати спати нафарбованою, а також користуватися косметикою лише чистими руками.

Звісно ж, дружина шоумена поцікавилася у прихильників який їхній найдорожчий косметичний засіб. А побачивши відповіді вирішила прояснити ситуацію.

Хоча деякі зауважили, що дорогу косметику може замінити здоровий сон, з чим нотаріус погодилася і вирішила далі не коментувати.

Христина Остапчук поділилася улюбленими засобами
Христина Остапчук поділилася улюбленими засобами

На відео її наштовхнули прихильники, які активно почали ділитися під дописом дівчини вартістю їхніх засобів по догляду за обличчям.

Ще одним з важливих пунктів, які виділила для себе зіркова красуня було слідкувати за тим? що їси. Так, Христина зізналася, що і сама любить зазирнути до Макдональдса і поїсти чогось не дуже корисного, тож проблеми теж має.

Христина Остапчук поділилася улюбленими брендами
Христина Остапчук поділилася улюбленими брендами

Побачивши у коментарях вартість засобів деяких прихильників, зіркова дружина записала відео у сторіз, де розвінчала міфи про те, що допомогти можуть лише дорогі косметичні засоби.

Христина Остапчук показала вартість косметики
Христина Остапчук показала вартість косметики

Як розповіла Христина, більшість її косметики належить до доступних і, навіть, поделился улюбленими марками. Крім того, вона зауважила, що дорога косметика не завжди гарантує чудову зовнішність і результат, а от регулярне використання – так.

Зіркова дружина сподівається, що її поради допоможуть розібратися у тому, що дійсно допомагає завжди мати неперевершений вигляд.

Схожі статті