Потап і Каменських показали, як відсвяткували Різдво з Горбуновим і Осадчою: пишна вечірка з дрес-кодом

Український популярний співак та продюсер Олексій Потапенко (Потап) відсвяткував католицьке Різдво з найближчими зірковими друзями і показав, як все пройшло.

Відомий популярний репер Потап активно користується своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram. Тому прихильники з перш уст можуть дізнатись, як проводить час їх улюблений співак. До слова, за ним стежать понад 1,9 мільйонів підписників.

Потап опублікував нову світлину у своїй соціальній мережі
Потап опублікував нову світлину у своїй соціальній мережі

Відтак нещодавно Олексій опублікував неймовірну світлину зі своєю дружиною Настею Каменських та найближчими зірковими друзями телеведучими Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим. Вони разом вирішили відсвяткувати католицьке Різдво, яке було 25 грудня.

Таке свято вирішила організувати представниця бренду Chloe в Україні і власниця дитячого бутику Христина Храновська. При цьому зазначимо, що на заході був встановлений обов’язковий дрес-код – національне українське вбрання.

Катя Осадча опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Катя Осадча опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

У таку честь Потап і Настя Каменських вбрались в неймовірні вишиванки, а Катерина Осадча віддала перевагу костюму з білої сорочки та зеленій сукні з традиційною вишивкою. При цьому Юрій Горбунов одягнув класичний чорний костюм.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко є хрещеним батьком сина Юрія Горбунова і Каті Осадчої, тому їх родини товаришують. При цьому, зіркові подружжя поряд живуть і досить часто проводять час разом.

Схожі статті