Камалії – яхта, а Вові Остапчуку – телефон: чим ще зірки задаровують рідних та колег

Зірки відомі своїм прагненням до розкоші. І бажають поділитися з нею з усіма.

Так зірки розповіли про найдорожчі подарунки, які їм тільки доводилося отримувати.

Першою коштовним подарунком поділилася співачка Камалія. На один з днів народження чоловік виконавиці Захур презентував коханій дружині дорогу білосніжну яхту. Як згадує сама Камалія, тоді вона побачила яхту, прикрашену кульками, феєрверком та шампанським на свою честь. це був найдорожчий подарунок, який отримала зірка.

Яхта для Камалії
Яхта для Камалії

Наступною за коштовними подарунками йде Супербілявка Оля Полякова. Зірка зізналася. що на весілля отримала багато дивних подарунків. серед яких її найбільше вразили яйце Фаберже та кришталева ваза. Королева ночі відверто намагалася позбутися хоча б одного недоречного подарунка, але все ж, довелося його прийняти.

Саме з яйцем у Королеви ночі виник курйозний випадок. Виявляється, зірка подарувала його одній своїй подрузі. Та, у свою чергу, забула, що це був презент від олі полякової і подарувала їй його назад. тоді співачка лише посміялася і вирішила залишити його собі.

Проте не всі зірки отримують дивні подарунки.

Наприклад, дружина співака Артема Мірзояна Тоня Матвієнко подарувала коханому новий телефон. Для артиста це був вимушений подарунок, адже він. вірний звичкам, ходив зі старим. Але зіркова дружина вирішила, що для роботи потрібен новий і кращий, тож Арсен мірзоян погодився і прийняв подарунок.

А от відомій своїми шпагатами балерині Анастасії Волочковій з нагоди дня народження дістався у подарунок автомобіль. Отримала зірка балету такий розкішний подарунок від співака Кая Метова. який відкрив власний нічний клуб і таким чином рекламував свій заклад.

До слова, на відкриття закладу не лишився без подарунка і поп-король Філіп Кіркоров, який отримав газонокорарку.

Сам же співак не проти обдарувати коштовними подарунками своїх зіркових колег. Українській співачці камалії дісталася сумочка-клатч з орлом, оздоблена камінням та металом. А Олі Поляковій співак презентував рюкзак Chanel.

А от шоуменові Володимиру Остапчуку, з яким поп-король особисто знайомий не був, він презентував дуже дорогий телефон.

Зіркові друзі Філіпа Бедросовича не лишаються перед ним у боргу і намагаються теж подарувати презенти не гірші.

Проте сам виконавець робить такі жести просто так. аби зробити приємне друзям і просто знайомим.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.