Доросла дочка Павла Зіброва засвітила, як виглядає будинок співака: розмах побільше, ніж у Софії Ротару

Доросла дочка Павла Зіброва засвітила, як виглядає будинок співака. Виявляється, у сімейства розмах побільше, ніж у Софії Ротару. Деталі в статті.

Хоча Павло Зібров вельми відкритий у питанні деталей особистого життя, деякі речі він навпаки не розкриває. Наприклад, зірка не поспішає ділитися зі знаннями про свої доходи, а також не хизується маєтком, в якому проживає його родина.

Виконавець охоче може поділитися спогадами про романи, розповісти про те, що відбувається у нього з дружиною в спальні, обговорити свою дочку та її успіхи. Навпроти, цікаві деталі він залишає при собі, і вони навіть не привертають до себе увагу, вочевидь через велику кількість інформації про родину артиста.

Дочка Павла Зіброва показала, як виглядає будинок виконавця

Напевно вперше у публіки викликало неочікувано реакцію зізнання Діани Зібрової, яка давала інтерв’ю разом з батьком, і ділилася своїм збентеженням через те, що її публіка не сприймає як самодостатня особистість.

Спадкоємиця зірки розповіла, що почувається некомфортно через те, що її заслуги віддають батькові, тим самим перекреслюючи їх. Але тоді ж на відповідь журналіста стосовно її місця роботи Діана чесно відповіла, що її найняв батько.

Зараз вона живе та працює окремо. Дівчина активно рухається вперед, дивиться у світле майбутнє і не забуває розповісти своїм батькам про те, як сильно вона їх любить. Наприклад, нещодавно вона влаштувала для батька справжнє свято у зв’язку з його днем народження.

І окрім того, засвітила інтер’єр його будинку. Виявляється, Павло Зібров не бідствує, а розмах в нього набагато більший, ніж у Софії Ротару.

Дочка Павла Зіброва показала, як виглядає будинок виконавця

 “Я тебе дуже сильно люблю і хочу побажати, щоб ти зберігав в собі якомога довше ту внутрішню теплоту, щедрість та любов до нас та до всього навколо, силу та жагу до життя, до відкриття та пізнання нового; ділився своїм почуттям гумору та світлими думками, запалював серця своєю музикою, вселяв віру та надію у світле майбутнє нашої країни”, – написала Діана у привітаннях.

Схожі статті

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.