Який вигляд має старша донька Могилевської? Красуня з кучерями здивувала прийомну матір своїм розумом

Який вигляд має старша донька співачки Наталії Могилевської? Красуня з кучерями здивувала прийомну матір своїм розумом, а також ставленням до життя.

В ніч між 2023-м і 2024-м Наталія Могилевська вперше розповіла про те, що стала матір’ю. Виявляється, зірка взяла на усиновлення двох прекрасних дівчат. Вони рідні сестри. І можливо публіка ніколи не дізналася про це, якби не український блогер, який суто випадково побачив співачку в Києві разом з дівчинкою, їхня комунікація не залишила сумнівів на рахунок характеру взаємин матері та дочки.

Наталія Могилевська показала свою старшу дочку

Наталія Могилевська показала свою старшу дочку

Про своє материнство Наталія Могилевська заявила зі сцени. І варто відмітити, що для її фанатів це був дійсно великий новорічний подарунок. Тим паче, що користувачі постійно розпитували у зірки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чи розглядає вона можливість взяти дитину з спеціальної установи.

Примітно, що артистка ніколи не розповідала, чому сама не завагітніла. Зірка здебільшого говорила лише про те, що в неї просто немає поруч підходящого чоловіка для цього. Втім, зараз є Валентин, а також двоє прекрасних дівчат. Старша не хочу показувати свого обличчя, але не дивлячись на це Наталії час від часу може засвітити її у своєму мікроблозі у профіль що зі спини. Видно, що у дівчини каштанове кучеряве волосся, а зріст невеликий.

Окрім того Наталія Могилевська говорила про її надзвичайно зрілий розум. Зокрема співачка переживає, щоб дівчина все ж таки змогла насолодитися дитинством та підлітковими руками і не брала на свої плечі занадто багато.

А от молодшу Наталія Могилевська активно балує, і навіть цього не приховує. Наприклад, весною вона показувала, як приготувала для крихітки сюрприз. Судячи з усього, старша сестра дівчинка відчуває себе більш розслабленою, і все більше адаптується до того, що в неї нова родина.

Можливо, навіть через декілька років Наталія Могилевська все ж таки покаже, як виглядає її старша прийомна спадкоємиця.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.