Насичений smoky eyes зранку: Настя Каменських показала, якою Потап має шанс більше ніколи не побачити її

Настя Каменських показала, як виглядає зранку з нічним насиченим макіяжем smoky eyes. До того ж, у досить відвертій піжамі та з філіжанкою кави.

Дружина Потапа і відома співачка Настя Каменських (NK) показала себе в новому образі. Зірка зробила світлини у себе вдома і виклала їх в своїх stories у соцмережі Instagram. Вона показала, як виглядає з самого ранку в ніжній рожевій піжамі-пеньюар. У такому вигляді, здавалось би, що бачити Настю Каменських завжди міг лише її чоловік, але нині це можуть зробити всі підписники NK на її сторінках у мережах.

За словами Насті Каменської, відчувати тепло можна не лише фізично, але й емоційно. Тепла емоція може зігрівати людину з середини. Насамперед, це тепло від близьких для нас людей, любові та підтримки, яку ми можемо дарувати один одному. Зірку ще “зігрівають” золоті прикраси. Насамперед, носіння різноманітних і дорогоцінних кольє, сережок і каблучок. Це невеличка радість, яка кожного дня може бути разом із нею і доставляти їй протягом дня купу позитивних емоцій. Насамперед, просто від носіння цих золотих прикрас.

Настя Каменських показала, як прокинулася зранку з макіяжем smoky eyes
Настя Каменських показала, як прокинулася зранку з макіяжем smoky eyes 

Для цієї невеличкої фотосессії у піжамі-пеньюарі та прикрасах, знаменитість додала досить насичений макіяж, який зазвичай роблять на вечір і на нічні заходи. Настя Каменських зробила об’ємні, масивно насичені чорні вії, а ще виділила очі товстим шаром підводки. На повіки вона нанесла кілька шарів темних тіней. Таким чином, макіяж співачки виявився дуже яскравим, насиченим і таким, що одразу “кидається” в очі. Імовірніше всього, що це є варіант мейку – “Smoky eyes”.

Крім очей, NK зробила дуже насиченими свої брови. Шкіру обличчя зірці “відшліфували” тональним кремом і коректором. Вилиці виділили світло-малиновими рум’янами. На губи зірка нанесла насичений блиск, колір якого нагадує “перезрілу” вишню. Краї губ вона обвела коричневим олівцем. Не дивлячись на такий макіяж зірка представила себе в образі “домашнього затишку”, а саме сидячи на домашньому дивані з філіжанкою кави.

Настя Каменських додала, що відчувати теплі емоції надзвичайно важливо саме у важкі моменти нашого життя. Тоді вони зможуть прикрасити найпохмуріші дні чимось світлим. Також вона бажає всім своїм фанатам, щоб їх серця завжди були сповнені лише теплом.

Як відомо, нині Настя Каменських продовжує проживати у котеджі в Київській області одна, а її чоловік Потап — мешкає за кордоном. Ходять плітки, але це не достовірна інформація, що між Настею і Потапом пробігла “чорна кішка”. Про те, що у відносинах і в їхній сім’ї є певні проблеми говорить і відомий інтерв’юер шоу-бізнесу Слава Дьомін, який веде популярну програму на YouTube “Слава+”.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".