Решетнік показав, що сталося з його обличчям і розповів, хто це зробив з ним — око ледь відкривається

Популярний український ведучий Григорій Решетнік показав, що сталося з його обличчям і розповів, хто це зробив з ним. Око зірки ледь відкривається.

Григорій Решетнік більше 10 років залишається обличчям багатьох українських шоу, а тому ретельно слідкує за тим, як він буде виглядати в кадрі.

А з появою соцмереж та можливості добре заробляти за допомогою контенту там для ведучого залишилося ще менше простору для того, аби дозволяти собі виглядати “по-домашньому”. Перед камерою він завжди з’являється при параді: з краваткою, в сорочці, в піджаках. Що вже казати про телебачення, де використовуються грим та освітлення.

Григорій Решетнік показав набряк на обличчі і назвав свій діагноз

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому не ставить дітей в приорітет
 Григорій Решетнік показав набряк на обличчі і назвав свій діагноз

Але навіть при максимальній уважності та дбайливості можна потрапити в незручну ситуацію. Так, нещодавно Григорій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показав, як зараз виглядає його обличчя.

Так склалося, що його око ледь відкривається. На правій частині спостерігається сильний набряк, який переходить на по віку. Також є почервоніння. Григорій одразу ж пояснив, що з ним сталося, і хто в цьому винен.

Григорій Решетнік показав набряк на обличчі і назвав свій діагноз. Скріншот особистої сторінки телеведучого

“Ні-ні, не дружина. Алергія. Та ще й у такий відповідальний день… Стільки заплановано зустрічей, зйомок, благодійний захід… Але нас не зупинити!”

Залишається сподіватися, що Григорій зможе швидко прийти у норму завдяки антигвстамінним препаратам. Що саме стало алергеном для зірки досі залишається загадкою, але телеведучий імовірніше за все все ж таки поділиться цим невеличким секретом.

Нагадуємо, що днями Христина та Григорій похизувалися в соціальних мережах надзвичайною сумою, яку їм вдалося зібрати для діток, які стали жертвами трагедії в Охматдиті. Надалі пара продовжує займатися благодійністю та волонтерством і залучає до цього і своїх підписників.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.