Дружина Григорія Решетніка зізналася про проблему, з якою зіштовхнувся ведучий: “Коханий ніяк не може”

Дружина Григорія Решетніка Христина зізналася про виклик, з яким зіштовхнувся ведучий. Чого зірка все ніяк не може зробити? Його благовірна вирішила навчати.

Григорій та Христина обидва вельми активні в соціальних мережах, а це в свою чергу призводить до зближення з аудиторією. Публіка часто знає про всі проблеми, з якими зіштовхуються городина, може допомогти слушною порадою або поділитися власними враженнями.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про проблеми в побуті у ведучого

Григорій Решетнік розповів про кризи у стосунках з дружиною
Дружина Григорія Решетніка розповіла про проблеми в побуті у ведучого

Такий зв’язок також допомагає Григорію надалі працювати у розважальному форматі шоу. Він залишається у контексті, розуміє вся актуальні та не актуальні тренди, може швидко розташувати до себе публіку. І останнім часом сім’я почала ділитися своїми проблемами. Якщо раніше публіка бачила лише картинку щасливої родини, що було вельми модно ще якихось 4 роки тому, то зараз Григорій та Христина відкрито говорять про те, що вони також не ідеальні.

Зокрема, зіркова дружина навіть дозволяє собі трохи пожартувати над своїм чоловіком та його стосунками з побутом. Буквально нещодавно вона разом з дітьми рушила на відпочинок. Тоді стало відомо, що Григорій за цей час харчувався лише смаженими яйцями. Маючи завантажений графік та необхідність сну, він зазвичай не витрачав свій час на приготування страв, але варто відмітити, що і по ресторанах не ходив.

Христина на цей рахунок неодноразово ділилася жартами з публікою. А нещодавно розповіла про те, що її чоловік не може приготувати їй каву, і на це знадобилося аж 5 спроб. Відповідь на зізнання з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

 Дружина Григорія Решетніка розповіла про проблеми в побуті у ведучого. Скріншот особистої сторінки зірки

Примітно, що Григорій обожнюю, коли дружина підколює його, і зовсім не ображається.

Мабуть це одна із причин, чому на телебаченні їх постійно питають про секрети щасливого шлюбу, адже вони з роками лише стають ближчими та ріднішими.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".