Сваряться посеред магазину через кавун: Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва показали, як живуть в Іспанії

Як виглядають будні Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої в Іспанії, які після переїзду не соромляться з'ясовувати стосунки прямо посеред величезного супермаркету.

Довгий час співак Валерій Меладзе зі своєю другою дружиною екс-учасницею гурту “ВІА-Гра” співачкою Альбіною Джанабаєвою жили у Росії. Там же народилися їх троє дітей – старший син Костянтин, який з’явився на світ, коли музикант був ще в першому шлюбі, середній Лука та молодша дочка Агата. Сім’я жила в гарному заміському будинку, побудованому за проєктом Валерія і, здавалося, їхнє життя було ідеальним. Пара насолоджувалася своїм материнством і батьківством і навіть записували гумористичні війни, в яких у жартівливій формі розповідали про “проблеми” вже немолодих батьків.

Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва
Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва

Проте все змінилося з 2022 року. Після початку війни в Україні публікації на сторінках артистів почали з’являтися дедалі рідше, а нещодавно стало відомо, що Меладзе та Джанабаєва приїхали з усією родиною до Іспанії. Чи це пов’язано з війною в Україні, не відомо. Але очевидно, що після переїзду життя артистів почало налагоджуватися.

Так, напередодні у мікроблозі Альбіни з’явився новий гумористичний війн. Ролик був записаний у супермаркеті та розповідає про те, як пара спільно закуповує продукти при цьому сперечається.

“Не дайте продуктам зруйнувати ваш шлюб”, – жартівливо підписала кадри Джанабаєва.

До речі, ще задовго до початку війни в Мережі регулярно з’являлися чутки про розлучення Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої. Проте відносини у парі ставали лише міцнішими.

Нагадаємо, що нещодавно Валерій Меладзе дав великий концерт у Юрмалі. Підтримати брата до Латвії приїхав його старший брат продюсер та композитор Костянтин Меладзе. Це була його перша публічна поява після початку війни.

Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі
Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі

На відміну від своєї колишньої дружини – української співачки Віри Брежнєвої, яка відкрито висловила свою позицію, Костянтин Меладзе ухвалив для себе рішення нічого не говорити та просто зникнути з медіапростору.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".