“Радію, коли є можливість бути поряд”: Валентина Хамайко показала сестру, з якою схожа, як дві краплі води

Відома телеведуча Валентина Хамайко опублікувала рідкісні кадри зі своєю рідною сестрою. Ви здивуєтеся, коли побачите, наскільки вони схожі.

Телеведуча каналу “1+1” Валентина Хромайло не часто викладає спільні з сестрою фото. Це й не дивно, адже жінки бачаться не так часто, як хотіли б. Проте, коли видається така нагода, вони стараються максимально якісно проводити спільний час, аби надолужити втрачене.

Вчора, на  сторінці ведучої з’явився новий допис та десяток фото в Instagram-сторіс. Всі вони були присвячені однії події – спільній подорожі з рідною сестрою Іриною та дітьми. Родина вирішила насолодитися мальовничими пейзажами Київщини та відправилася до села Витачів.

Валентина Храмайло показала свою сестру
Валентина Храмайло показала свою сестру

Валентина зазначила, що дуже рада побачитися з родичкою, і хоча вони в дитинстві часто сварилися, подорослішавши жінки зрозуміли, всі принади мати таку близьку людину. Тому, зараз між ними царює розуміння, вони ладні підтримувати одна одну, при будь-яких обставин.

“Колись ми з сестрою були малі і сварилися… А зараз так радію, коли є можливість бути просто поряд… Фото зробила моя Іруся. Село Витачів. Щасливі та засліплені сонцем”, – поділилася телеведуча.

Валентина Храмайло показала свою сестру
Валентина Храмайло показала свою сестру

Крім фото з сестрою, Хромайло зробила чимало знімків своїх діточок. За словами ведучої, в неї вже є певне хобі, знімати малих, через що в її телефоні майже ніколи немає вільного місця. Особливо вона відмітила свого молодшого сина Андрія, який всіляко потурає маминій пристрасті до фотографії.

Валентина Храмайло показала свого молодшого сина
Валентина Храмайло показала свого молодшого сина

Загалом родина весело провела час, їм вдалося надихнутися місцевістю. Тут у Витачеві колись жили наші пращури-трипільці, а село не раз попадало в об’єктиви кінорежисерів. На цій місцевості був знятий не один фільм, а саме “Вавілон XX”, “Поводир”, “Право на любов” та “Богдан-Зиновій Хмельницький”.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.