На морі у Монако співачка Оля Полякова разом із подругою любить їсти соковиті підсмажені котлетки (ФОТО)

Співачка Оля Полякова разом із подругою поїхала відпочивати на море у Монако на одну з найкращих лазурних прибережних зон. Дістатися до цього пляжу можна навіть з Ніцци.

Не лише звичайні українці люблять відчувати запах свіжого морського повітря, грітися на теплому сонечку і при цьому всьому смакувати соковиті смажені котлетки, а й українські зірки. Так-так, не якісь там устриці чи краби, а саме гарячі домашні котлети! Таку соковиту красу співачка, актриса, блогерка та телеведуча Оля Полякова виклала вчора у своєму stories в соцмережі Instagram.

Оля Полякова показала, чим харчується на курорті в Монако
Оля Полякова показала, чим харчується на курорті в Монако

Нині зірка разом із своєю подругою перебувають на відпочинку на морі. І не десь там, у Єгипті, а в дуже дорогому місці — в Монако. Сама Оля Полякова свого шикарного відпочинку не приховує і не хотіла б приховувати, оскільки на своїх світлинах у stories в Instagram вказала геолокацію свого місця перебування – “Plage du larvotto”. Тож кожен охочий може “пробити” це місце в Googl і дізнатися, де саме перебуває його улюблена знаменитість. Це місце розташоване не так далеко від міста Ніцца. Тож Полякова цього літа вирішила повністю відпочити на французький розмах.

Оля Полякова показала, чим харчується на курорті в Монако
Оля Полякова показала, чим харчується на курорті в Монако

Ларвотто, де нині відпочиває Оля Полякова зі своєю коліжанкою, є одним із найбільш знаменитих і відомих пляжів Монако. Цю прибережну зону відпочинку називають справжньою перлиною. Це місце навіть надихнуло любителя подорожей Альфреда Річі створити відомий парфум “Larvotto”. У ньому міститься запах аромату соковитих мандаринів, які під час свого достигання увібрали в себе сяйво сонця Монако на цьому лазурному березі відпочинку.

Купатися на морі у Франції, що Поляковій, що її подрузі очевидно подобається. Адже разом із відео з котлетками вони опублікували stories у купальниках і показали, як можуть разом танцювати і радіти життю. Як швидко і коли саме зірка повернеться в Україну невідомо. Тож її прихильники продовжуватимуть стежити за її сторінками в соцмережах.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?