“Я та він”: стегна мами Сердючки Інни Білоконь опинилися в руках Андрія Данилка – романтика на зупинці

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь опинилися в руках Андрія Данилка. Зірки влаштували справжню романтику на свіжому повітрі, і обрали для цього зупинку.

Вперше серйозні чутки про роман Андрія Данилка та Інна Білоконь з’явилися після поширення їхньої фотографії з Флориди. У кадрі вони сиділи на тротуарі та цілувалися в губи. Як пізніше з’ясувалося, знімок зробив Ель Кравчук, а поширив його заради того, аби виправити репутацію Андрія Данилка.

Друга виконавця турбував той факт, що про його орієнтацію багато жартують та пліткують. Таким чином він наважився заявити про те, хто ж насправді подобається зірці.

Андрій Данилко та Інна Білоконь засвітилися вдвох на зупинці

Андрій Данилко скасував свій концерт та назвав причину
Андрій Данилко та Інна Білоконь засвітилися вдвох на зупинці

З тих пір пройшло багато років, але фанати досі не забувають даний інцидент. Звичайно, поповзли чутки про їхній роман. І це при тому, що Інна давно заміжня. Чи вплинуло це якось не її шлюб залишається загадкою, так як Білоконь взагалі не спілкуються на подібні теми з пресою та не дає інтерв’ю.

Андрій Данилко в свою чергу заявив, що він самотній, і родину йому створити так і не вдалося, про що йому шкода, але з чим він давно змирився.

І хоча кожен продовжує свій окремий та незалежний шлях, в інформаційному просторі все одно з’являються смішні фотографії, на яких Андрій Данилко та Інна Білоконь і проявляють чимало близькість та схожість світогляду.

Наприклад, днями вони опублікували в соціальній мережі Instagram відео, на якому постала на зупинці. Прямо посеред вулиці Інна Білоконь опинилася в руках Андрія Данилка.

Звичайно, це неабияк насмішило публіку, і їй сподобалося. У коментарях підписники почали ділитися своєю інтерпретацією побаченого.

Нагадуємо, що не так давно у родині Інни Білоконь сталася щаслива подія. Невдовзі після весілля дочки у артистки народився онук. Зараз Білоконь являється бабусею і час від часу виходить на зв’язок, показуючи малюка.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.