Те, що треба під час літньої спеки: Віра Брежнєва взяла для фото лише торбу, а вийшло краще, ніж у Монро

Відома українська артистка Віра Брєжнєва може похизуватися відмінною фігурою, що вона й зробила, зачарувавши шанувальників сміливими знімками.

Відома українська співачка Віра Брежнєва має чудову подругу, яка постійно підкидає її рекламу свого бренду. Щоразу, дописи присвячені її одягу стають все біль цікавими. Наприклад цього разу, артистка представила незвичайний аксесуар у досить відвертій фотосесії.

У своєму Instagram, Брежнєва опублікувала декілька фото, на яких постала без одягу. Прикриттям для особливих місць слугувала одна торбинка, яку спроєктувала її подруга-дизайнерка Катерина Сільченко.

“Вбрання з однією сумкою”, – коротко підписала фото Віра.

Віра Брежнєва показала фото, на яких постала лише з сумкою
Віра Брежнєва показала фото, на яких постала лише з сумкою

Сходить, що такий образ – це саме те, що потрібно для спекотного літа. Проте, якщо співачці вдалося охолонути, її підписники не на жарт розігрілися. Вони не пройшли момо нового допису зірки та відмітили її вроду у коментарях.

“Чим ви займаєтесь, що так добре виглядаєте? Йога? Кардіо? Зал?Фантастичний вигляд”, “Краса, а які ніжки”, “Наша українська Барбі”, “Сумка, звісно, цікава, але ніжки – просто фантастика, такі красиві”, “Ви дуже-дуже красива жінка”, “Виходь за мене, дівчина з одною сумкою”, “Який легкий образ”, – написали під дописом.

Віра Брежнєва показала фото, на яких постала лише з сумкою
Віра Брежнєва показала фото, на яких постала лише з сумкою

До речі, рекламувала Брежнєва сумочку під назвою “Таїті”, ручної роботи з рафії. Матеріал аксесуара створює об’ємний ефект бахроми. Доповнена вона плетеними “косичкою” ручками. На сайті бренду, така вартує майже 20 тисяч гривень.

Віра Брежнєва показала фото, на яких постала лише з сумкою
Віра Брежнєва показала фото, на яких постала лише з сумкою

Цікаво, якою буде наступна реклама зірки? Можливо мікробікіні чи ажурна накидка з крупним візерунком. В будь-якому випадку, співпраця співачки та дизайнерки тішить шанувальників, тож скоріш за все буде продовжуватися.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.