А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Довгі роки роботи на телебаченні зірка каналу 1+1 Лідія Таран не змінювала стрижку і завжди носила довге волосся, яке фарбувала у красивий відтінок блонда. Багатьом телеглядачам вона й запам’яталася своїми стильними образами та бездоганною зачіскою. У коментарях під знімками, які з’являлися в Інстаграмі, її часто називали “наша українська красуня”. Так могло б і продовжуватися, якби не настало 24 лютого 2022 року.

Лідія Таран вразила новою модною стрижкою
Лідія Таран вразила новою модною стрижкою

Після початку повномасштабного вторгнення, Лідія, як і багато українських мам, прийняла рішення рятувати свою дитину і екстрено виїхала за кордон. Вже понад два роки Таран разом із дочкою-підлітком від Андрія Доманського живе у Франції і, зважаючи на все, повертатися поки не збирається.

За цей час Лідія встигла влаштувати своє життя – вона продовжує записувати репортажі для 1+1, а також з’являється в ефірі місцевого телеканалу та навіть встигла здобути диплом спеціаліста в одному з французьких Університетів. У свою чергу 16-річна Василина ходить до французького ліцею та продовжує навчання в українській онлайн-школі і вже повністю адаптувалася до нової реальності.

Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає зараз у Франції
Зірка 1+1 Лідія Таран показала, як виглядає зараз у Франції

Зазначимо, що життя у Франції відобразилося і на зовнішності мами та доньки. На третій рік життя за кордоном телезірка зважилася на кардинальні зміни та зробила нову стрижку каре. Такої короткої зачіски Лідія ще не мала. Вперше вона засвітилася з новою зачіскою під час свого останнього приїзду до Києва.

46-річна Лідія Таран кардинально змінила стрижк
46-річна Лідія Таран кардинально змінила стрижку

Також можна розглянути стрижку на фото, яке було зроблено трохи згодом у Франції, коли знаменитість проводила дочка-підлітка до ліцею. У кадрі Лідія з’явилася у картатий жакеті та повністю без макіяжу. Доповнили образ ведучої стильні окуляри та нова модна стрижка. Василина з’явилася в кадрі у світлій шовковій спідниці з ніжним квітковим принтом, чорній футболці та білих кросівках. На відміну від мами, дівчина зробила макіяж – підвела стрілки та нафарбувала стрілки.

Лідія Таран вразила новою модною стрижкою
Лідія Таран вразила новою модною стрижкою

До речі, обидві виглядали як справжні француженки.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.