Одна зйомка “краща” за іншу: скандальну співачку Світлану Лободу “ковбасить” на відео у сукні-купальнику

Популярна співачка Світлана Лобода презентувала ще один неординарний образ в рамках проєкту "Молода". Зірка продовжує дивувати всіх своєю молодістю і фантазіями, які "виливаються" в її наряди.

Одна фотосессія, одяг та образ “кращий” за інших. Не встигли підписники переважно російськомовної співачки з України Світлани Лободи оговтатися від її знімків на ліжку в готелі у лакованих туфлях, як вона задала нового “жару” і приводу для балачок. На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона опублікувала відео на якому повстала перед своїми фанатами і недругами у новому образі — сукні, яка насправді нагадує звичайний купальник, позаду якого прикріплений довгий чорний плащ. На одних фото і відео, цим “плащем” вона прикривається більше, на інших — менше.

Такий новий образ Світлана Лобода показала в рамках свого нового проєкту “Молода”. Крім такої дивної і незвичної сукні вона одягла довгі чорні панчохи, які “зупиняються” трішки вище колін, звужені чорні туфлі, а ще темні продовгуваті (у формі прямокутника) окуляри. На останок, свій образ вона довершила великими золотими сережками. Своє волосся зірка зібрала на задній частині голови. А губи підкреслила яскраво-рожевою помадою.

 

Це відео і пост співачки, як і попередній, не залишився без величезної кількості не добрих коментарів. Одні пишуть, що не можуть зрозуміти жодного слова про що саме вона співає. Інші, що її знову “ковбасить 100%”, що вона не може жити без мови нашого сусіда-недруга, а хтось навпаки, чому вона не може знову співати українською. Її образ також викликає сумління в її пристойності та порядності. Вихід із всієї цієї ситуації бачать лише справжні та щирі фанати Світлани Лободи, які вважають, що їй слід співати всі свої пісні англійською мовою і не морочити голову ні собі, ні слухачам.

“Талановита, яскрава, гарна жінка, суперзірка. Бажаємо подальших успішних виступів! Світлана обов’язково продовжуйте свою прекрасну творчість”, – написала одна з підписниць співачки.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.