Тільки звикли до розстебнутих джинсів: дружина Володимира Остапчука вражає людей своїм вагітним виглядом

Дружина Володимира Остапчука знайшла заміну розстебнутим джинсам. Її новим образом стане піжама в якій вона ходитиме на вулиці. Сусіди будуть здивовані.

Третя дружина відомого телеведучого, шоумена і коміка Володимира Остапчука, Катерина Остапчук, буде вражати людей своїм новим виглядом. Вона проміняє свої розстебнуті джинси на піжаму в якій планує ходити прямо на вулиці. Про це Катя Остапчук повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, користувачі однієї з найвідомішої соцмереж тільки звикли до відео Каті Остапчук із її розстебнутими джинсами, як тепер новий тренд — вона ходитиме вулицями в піжамі. Вона вже замовила і отримала нову піжаму в якій збирається ходити прямо на вулиці. Як відомо, нині дружина Володимира Остапчука вагітна. З кожним днем дитинка стає все більшою, а тому дружині шоумена стає все важче і важче. Насамперед, важко стримувати і свої бажання, в першу чергу в їжі. Вже з самого ранку Катя Остапчук з’їла пів відра морозива.

“Зранку – це таїнство чи ні? Хто знає”, – говорить Катерина Остапчук.

Зараз дружина шоумена почала потрохи набирати вагу, а разом із цим задумуватися про те, що саме вона їсть. До сьогоднішнього дня вона вживала все підряд. Те саме Катерина Остапчук робить і зараз, але за це вона почала себе корити. Сама вона зазначає, що раніше вона чудово жила: їла все підряд і ні про що не думала. А зараз, коли почала про це думати і задумуватися, то у неї з’явилися просто жахливі відчуття.

Дружина Володимира Остапчука вражає людей новим виглядом
Дружина Володимира Остапчука вражає людей новим виглядом

Крім цього, у своїх stories дружина шоумена показує, що таки намагається вживати здорову їжі: м’який сир та малину. До того ж, вона обирає сир із найменшою жирністю — лише 9%. Їсти саме такий сир – це її звичка, а саме з тих часів, коли вона намагалася схуднути. Під час того, як зранку Володимир Остапчук перебуває на ранкових ефірах, вона дивиться серіал “Емілі в Парижі”. Причина — суто Володимиру Остапчуку цей комедійно драматичний телесеріал не подобається.

Схожі статті

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.

Знайшов любов всього життя в другій її половині: що відомо про молоду дружину Олександра Пономарьова?

Олександр Пономарьов витратив багато часу на пошук свого реального кохання, але врешті-решт його знайшов. Вона — не співачка, не модель, і завжди поруч.

Дві “проблеми”: поки Камінська, Трінчер та MamaRika мріяли збільшити свої “персики”, Доротюк їх зменшувала

Збільшити свої принади на 1-2 розміри хотіли б немало жінок. Дехто, як Слава Камінська та Анна Трінчер, наважуються на такий крок. Але в Аліни Доротюк бажання було протилежним.

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська пояснила, чому їй подобається грубити людям: “Я хамка”

В мережі чимало людей негативно відгукуються про молоду дружину Володимира Остапчука. З такою оцінкою багато людей не погоджуються. Але невже вона є справедливою?

Розлучення з Налчаджиоглу всім їм пішло на користь: як виглядають зараз усі 3 дружини турецького бізнесмена

Усі дружини турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу швидко оговталися від розлучення і почали жити своє нове щасливе життя. Як змінилися Лілія Реус та Анастасія Фоксі?