Руслан Сенічкін “одобрив”: Wellboy в компанії хлопця розповів, що у нього скоро з’явиться “дівчина”

Він публікував фото з різними красунчиками та веселкою, а зараз вирішив анонсувати появу у нього "дівчини". Що насправді відомо про особисте життя відомого співака Антона Вельбоя?

Бувши поза контекстом, люди цілком могли подумати, що Wellboy — представник ЛГБТ. Його красиві фото з іншими співаками та підтримка спільноти наче давали чіткі натяки на це. Але артист просто має певний сценічний образ та життєві принципи, які не заважають йому мати стосунки з дівчатами. Щобільше, в Антона вже давно є партнерка.

Антон Вельбой похвалився своїми успіхами на платформі Spotify
Антон Вельбой похвалився своїми успіхами на платформі Spotify

Восени минулого року Вельбой вперше показав шанувальникам свою кохану Яну Савченко. Красива блондинка за професією є стилістом, тому вона має чудове почуття смаку. Також на особистій сторінці можна побачити, що Яна є дуже творчою та ніжною натурою. Саме тому з Wellboy вони дуже легко знаходять спільну мову.

Дівчина називає свого коханого бусею. Спільні фото вони публікують досить рідно, оскільки просто насолоджуються стосунками та спільним щастям, а не прагнуть активно регулярно “кричати” про це на публіку. Шанувальники обожнюють пару Антона та Яни, бо разом вони мають дуже красивий та гармонійний вигляд.

24-річний Антон Вельбой показав підписникам свою дівчину
24-річний Антон Вельбой показав підписникам свою дівчину

Також Wellboy продовжує активно розвивати власну творчість. Спільно з іншим талановитим молодим співаком Parfeniuk артист анонсував нову пісню “ДІВ ЧИНА”. На цей допис своїими вподобайками уже відреагували зірки 1+1 Руслан Сенічкін та Соломія Вітвіцька. Хлопець не уточнив, коли саме можна буде послухати нову роботу, обмежившись лаконічним “скоро”. До слова, Антон уже об’єднувався з Іллею під час запису пісні “Забий”.

Нагадаємо, що сьогодні Wellboy співпрацює з лейблом Papa Music, з яким минулого року він вирішив розірвати контракт. У сольному плаванні артист був не довго через судову тяганину та рішення, прийняте не на його користь. Зрештою всі сторони зрозуміли, що вони зацікавлені не у ворожнечі, а у взаємовигідній співпраці, тому продовжили контракт на нових умовах.

Співак Антон Вельбой анонсував нову пісню спільно з Іллею Парфенюком
Співак Антон Вельбой анонсував нову пісню спільно з Іллею Парфенюком

Схожі статті

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.