Злата Огнєвіч вийшла на Хрещатик у тоненькій леопардовій сукні: кияни були здивовані появою зірки

У прохолодну і вітряну погоду співачка Злата Огнєвіч вийшла на Хрещатик у одній тоненькій леопардовій сукні. Кияни, які були тепло одягнуті, озиралися їй у слід і просто не могли повірити очам.

Не дивлячись на те, що сьогодні вже друге вересня і на вулиці досить прохолодно співачка Злата Огнєвіч у тоненькій леопардовій сукні з глибокими вирізами пройшлася Хрещатиком. Вона здивувала всіх людей, які в цей час також гуляли і крокували вулицею. Разом із своєю подругою вони одягнули реально літні леопардові сукні. У Злати Огнєвіч вбрання ще й мало глибокі вирізи в області бюстьє і живота, а на спині взагалі був один великий виріз. У її подруги сукня була більш закритою, а значить злегка теплішою, ніж у співачки. Утім, на спині також виднівся досить великий виріз.

При тому, що вже досить прохолодно для того, аби носити літні сукні, у цей час на вулиці ще й був досить сильний вітер. Волосся Злати Огнєвіч роздувалося на всі боки. Піддував вітер і саму сукню. А поруч ішли люди в довгих штанах, сорочках і більш-менш теплих олімпійках. Незрозуміло, на що більше оберталися кияни, на те, аби глянути, як в таку погоду дві дами крокують вулицею чи все ж таки, їх заполонила гарна фігура Злати Огнєвіч і її харизма. У більшості випадків на цих двох дівчат озиралися чоловіки. Звичайно, що дивилися й жінки. Хтось дивувався, а хтось відверто “крутив носом” на все це, максимально показуючи своє незадоволене обличчя.

 

Відео співачки прогулянкою Києвом у такому вигляді дуже сильно сподобалося її підписникам. У коментарях вони зазначають, що це незаконно мати такі гарні ноги, які є у Злати Огнєвіч. А також, що після того, як на неї озиралося стільки людей на вулиці, їй бажано звернутися до ворожок, аби та зробила їй захист від “лихого”. Цікавилися фанати зірки і тим, чи в цей час разом із нею на вулиці була охорона чи ні. Хтось взагалі почав проситися до цих дівчат у кампанію, щоб ще більше дивувати киян на вулиці.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.