16-річний чолов’яга: перша дружина Сергія Притули показала його дорослого сина Дмитра – далеко не хлопчик

Колишня дружина ведучого Сергія Притули Юлія показала, як виглядає його єдиний син Дмитро. Юнаку вже 16 років, а виглядає він як дорослий чоловік.

Дорогий Сергія Притули та його колишньої дружини Юлії давно розійшлися. Обидва змогли знайти своє щастя. Зокрема, екс-благовірна ведучого народила від нового обранця дочку Катрусю, а сам зірка став батьком ще двічі: нова кохана Катерина народила йому дочок Соломію і Стефанію.

Будучи багатодітним батьком, Сергій Притула завжди намагався не порушувати особливий зв’язок між собою та спадкоємцем, влаштовував відпочинок для дітей, ділився сімейними кадрами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, зачаровуючи публіку.

Колишня дружина Сергія Притули показала його дорослого сина

Сергій Притула показав дочок, яких йому народила друга дружина
Колишня дружина Сергія Притули показала його дорослого сина

Але останні 2 роки Сергій майже не ділився новими знімками. І це зрозуміло, адже обставини та події в країні зовсім не розташовували до свят та подібних заходів. І за цей час його син Дмитро дуже сильно виріс.

Колишня дружина Притули Юлія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому показала, як зараз виглядає єдиний спадкоємець шоумена.

Поки матір знімала на камеру себе та його сестричку, Дмитро насолоджувався музикою у потязі. Об’єктив він не побачив, адже знаходився у навушниках. Тому матір була непоміченою під час зйомки.

Колишня дружина Сергія Притули показала його дорослого сина

У поїздці хлопець був одягнений у блакитну сорочку та світлі штани. На руках в нього можна помітити годинник. Так як Дмитро був зайнятий прослуховуванням музики, цілком та повністю з концентрував свою увагу на медіа-контенті.

Нагадуємо, не так давно Сергій Притула вперше показав свою молодшу дочку Стефанію. Дівчинка народилася 3 роки тому. Обличчя дитини зіркові батьки увесь цей час приховували, але зараз вона підросла і вже з’являється у кадрі разом зі старшою сестрою Соломією. Дмитро тим часом все менше показується на публіці.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.