“В цей день Франківськ гуляв до ранку”: 54-річний Юрій Горбунов показав, який вигляд мав 33 роки тому

Відомий український шоумен Юрій Горбунов вчора відзначив свій 54-й день народження та розповів дещо цікаве зі своєї молодості. Виявляється, чоловік дотичний до формування незалежної України.

Вчора родина популярного українського телеведучого відзначала відразу два свята – День Незалежності та день народження голови сімейства. На честь цього свята, Юрій Горбунов вирішив показати себе 21-річного та розповісти декілька історій зі своєї юності.

На сторінці Юрія в Instagram, з’явився новий допис за допомогою якого, чоловік розповів, що відбувалося в його житті у 1991 році. Виявляється, Горбунов дотичний до проголошення незалежності. Він, з іншими студентами, брав участь в революції на граніті. Історія циклічна та доводить, що її творить молодь. Адже, як і тоді, у 2013 саме студенти почали Революцію гідності.

Юрій Горбунов показав архівне фото зі своєї юності
Юрій Горбунов показав архівне фото зі своєї юності

Тоді, Горбунова з друзями не лякала можливість бути відрахованими за прояви свободи слова. Вони щиро вірили у добробут України, як самостійної держави та хотіли якнайшвидше від’єднатися від Радянського Союзу. Тоді вони навіть не розуміли, як швидко почують заповітну новину.

Крім того, чоловік розповів, як дізнався про важливу подію в становленні України. За словами чоловіка, тоді він готувався відправитися на святкування свого свято, коли почув оплески з радіоприймача. Батько шоумена повідомив йому про результати голосування.

“В цей день Франківськ гуляв до ранку і я разом з усіма в той день і забув про День народження, адже сталося те, чого чекали так довго”, – пригадав Юрій.

Юрій Горбунов показав архівне фото зі своєї юності
Юрій Горбунов показав архівне фото зі своєї юності

Аби глибше занурити підписників в цю історію, до допису чоловік прикріпив свої архівні фото. На знімках ми бачимо 21-річного Горбунова, який тоді носив пишну шевелюру, а одягався за всіма канонами тогочасної моди.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.