Пов’язує не тільки телеекран: Притула і Фреймут розповіли, як познайомилися та зізналися, що між ними зараз

Довгий час телевізійний тандем Ольги Фреймут та Сергія Притули викликав захват у шанувальників. Проте, попри популярність, їх союз розпався.

Відомі українські телеведучі Ольга Фреймут і Сергій Притула стали тандемом, який моментально завоював серця глядачів Нового каналу. Їхній спільний ефір у проєктах “Підйом”, “Хто зверху?” та “Кабріоліто” викликав справжній фурор, що одразу підіймало рейтинги цих програм. Глядачі побачили в них гармонійну пару, а їхня професійна співпраця здавалась настільки природною, що шанувальники часто задавалися питанням: чи не стоїть між ними щось більше?

Познайомилися вони під час роботи на телеканалі. Поступово між ними сформувалась тепла дружба. Їхня близькість на екрані змушувала багатьох вважати, що романтичні стосунки, це лише питання часу. Однак, всупереч очікуванням глядачів, доля вирішила інакше. Замість розвитку роману сталося те, чого ніхто не чекав – спершу сварка, а згодом повний розрив професійних і дружніх стосунків.

Сергій Притула та Ольга Фреймут розповіли, як познайомилися
Сергій Притула та Ольга Фреймут розповіли, як познайомилися

Довгий час ані Ольга, ані Сергій не коментували ситуацію. Лише згодом Притула поділився подробицями, які кинули світло на цей розрив. За його словами, конфлікт почався тоді, коли Фреймут вирішила піти з каналу, не поінформувавши його. Для Сергія це стало справжнім шоком, адже він залишився без партнерки, а продовження зйомок було під загрозою.

Сергій Притула та Ольга Фреймут розповіли, як познайомилися
Сергій Притула та Ольга Фреймут розповіли, як познайомилися

Попри все, ведучим вдалося примиритися, але наступна ситуація стала остаточною крапкою в їхніх стосунках. Притула вирішив привітати подругу із днем народження, записавши для неї щире відеопривітання, де висловив багато теплих слів. Ольга опублікувала це відео у своєму фотоблозі, але обрізала його таким чином, що відео можна було трактувати майже як флірт. Це стало останньою краплею для Сергія.

Схожі статті

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.