“Кольорову фотографію вигадали пізніше”: 40-річний Володимир Остапчук показав архівні знімки з дитинства

Відомий український шоумен Володимир Остапчук показав не тільки власні знімки, а й архівні знімки своєї молодої дружини Катерини Полтавської.

Час прощатися з літом та зустрічати золоту осінь. 1 вересня — це день, коли Україна святкує початок нового навчального року. Це особливий день і для учнів, і батьків, і для вчителів, що символізує старт, нові можливості і початок навчального процесу. Українські зірки люблять згадувати цей безтурботний час, і Остапчуки не вийняток.

У своєму Instagram, Володимир вирішив поностальгувати за минулим та виклав декілька фото зі шкільної лавки. Вперше він переступив поріг школи у 1991 році. Як зазначив чоловік, тоді, ще не вигадали кольорових фото, тому його спогади мають чорно-біле забарвлення. Загалом, у тому маленькому хлопчику важко впізнати сучасного телеведучого. Чоловік неабияк змінився, подорослішав. Риси його обличчя стали більш грубими та мужнішими.

“Мій перший клас. 1 вересня 1991 року. Так, кольорову фотографію вигадали пізніше”, – зазначив шоумен.

Володимир Остапчук показав себе та дружину у шкільні роки
Володимир Остапчук показав себе та дружину у шкільні роки

А ось фото Полтавської у першому класі вже кольорове. Це й не дивно, адже різниця у віці подружжя складає 16 років. За цей час встигли вигадати не тільки кольорові знімки. Крім того, на відміну від чоловіка, Катерину впізнати можна й заплющеними очима. Ті ж пронизливі очі та гостре підборіддя.

“А це дружина у першому класі, тоді кольорові фото вже були”, – підписав фото Остапчук.

Володимир Остапчук показав себе та дружину у шкільні роки
Володимир Остапчук показав себе та дружину у шкільні роки

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Катерина Полтавська очікують на поповнення у родині. Нещодавно стало відомо, що блогерка виношує хлопчика, якого пара планує назвати Тимофієм. Малюк має побачити світ у грудні цього року та вже до Нового року Катя має повернутися з пологового.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.