Немає жодної пісні без співавторства Кацуріна: Надя Дорофєєва розповіла, як новий чоловік перевершив Дантеса

Надя Дорофєєва випустила новий альбом разом із своїм коханим чоловіком ресторатором Мішею Кацуріним. Говорить, що це лише перший крок до її великих мрій і глобальні події лише попереду!

Популярна співачка Надя Дорофєєва, яка розлучилася зі співаком Володимиром Дантесом, і почала жити разом із ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним, випустила новий пісенний альбом “Heartbeat”. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Ця робота стала для співачки справжньою віддушиною, а саме написання пісень врятувало її від всіх тих негативних подій, які нині відбуваються в нашій країні.

Під час роботи над цим альбомом зірка не відвідувала піар-заходи і не надавала пресі ніяких інтерв’ю. Замість того всього вона просто поринула у музику. Таке сталося в її житті вперше. Вона була зосереджена лише тільки на своїй справі, яка допомогла їй вивільнитися. Надя Дорофєєва підкреслила, що вона дуже сильно вдячна своїм батькам за те, що вони вірили в неї і надали їй абсолютно все для того, щоб вона могла стати тією, ким є зараз. Співачка підкреслила, що батьки надали їй навіть більше, ніж абсолютно все. Вона дуже сподівається на те, що не підвела їх.

За словами Наді Дорофєєвої, у цьому новому альбомі немає жодної пісні без авторства її теперішнього коханого чоловіка Міши Кацуріна. Він є не лише успішним ресторатором, а й займається музикою. Пісні в цьому альбомі вони з Надею творили разом. Про самого Кацуріна зірка говорить, що він є її великим коханням і головним співавтором взагалі її життя, а навіть не те, що пісень! Вона дуже вдячна долі за те, що вони зустрілися. Також вона публічно зізналася Міші Кацуріному у безмежній любові до нього.

Звернулася співачка й до своїх прихильників. Вона просить всіх, кому цікава її творчість, послухати пісні з її нового альбому вже цієї ночі. Додала, що це не просто пісні, це цілі маленькі історії. Вмикати її музику вона просить якомога гучніше, щоб кожен її прихильник мав можливість познайомитися з нею якомога ближче. Заінтригувала співачка й тим, що цей альбом, а також пісні в ньому є лише першим кроком до її великих мрій. Вона обіцяє, що це лише початок.

Схожі статті

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?