Волосся, як золото, очі — діамант: Тіна Кароль показала свій найцінніший оберіг у житті, що “тримає” її шию

Тіна Кароль показала прикрасу, яку вважає справжнім оберегом волі. Зірці настільки пасує золото, що її волосся та обличчя й саме сяє неабиякою енергією.

Популярна співачка Тіна Кароль опублікувала світлину на якій показала дорогоцінну прикрасу з чистого золота. Це золотий ланцюжок із досить великою підвіскою, яка зроблена в формі українського Тризуба. Що ланцюжок, що кулон, виглядають дуже гарно і дорого. До цієї світлини Тіна Кароль підібрала і відповідний образ. Насамперед, їй зробили волосся більш насичено-русявим, щоб здавалося, ніби воно у неї теж із золота. Фон шкіри обличчя зробили теплим і м’яким. А саме фото було знято у вигляді портретного знімку.

Для цієї фотосессії Тіна Кароль зробила собі досить стриманий макіяж. Саму шкіру обличчя вона скоригувала тональною основою та коректором. А ось на повіки нанесла зовсім трішки блідо-рожевих тіней. Вії лише злегка підфарбувала тушшю, так, щоб це не було якось яскраво і насичено. Брови легенько підвела чорним олівцем. Особливу увагу візажисти приділили вилицям співачки. Вони зробили їх досить глибокими і виділили коричневими рум’янами, які на “порядок” темніші за інші ділянки шкіри обличчя.

Тіна Кароль показала свій найцінніший оберіг у своєму житті
Тіна Кароль показала свій найцінніший оберіг у своєму житті  

З усього макіяжу сильніше і більше всього зірці нафарбували губи. Для цього обрали стійкий перламутровий блиск. Як відомо, такі блиски можуть триматися протягом всього вечора чи заходу, навіть якщо жінка вживає їжу, а разом із цим і з’їдається блиск. Фотографуватися з дорогоцінною прикрасою Тіна Кароль вирішила у звичайній білій, але досить стильній офісній “майці”. Свою світлину вона підписала: “Оберіг волі”. Хоч знаменитість і виглядає дуже ніжною на фото, під такий надпис вона зробила своє обличчя досить серйозним. Своїм поглядом вона говорить про те, як сильно пишається своєю країною.

Як відомо, нині Тіна Кароль гастролює містами України зі своїми сольними концертами. У кожному з місць вона намагається презентувати глядачу свій найкращий продукт, який тільки є в її репертуарі.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.