Олю Полякову настиг Ніколас Карма: зірка розповіла, скільки витратила грошей на свій look 20-ї давнини

Популярна співачка Оля Полякова віддала за брендовий одяг нечувані гроші, а тепер просто не зможе зносити чи викинути його. Зірка розповіла, які бренди купила і в яких ходить і до сьогодні.

Відому українську співачку Олю Полякову настигла модна “карма”. А саме – Ніколас Карма, блогер, який “ловить” на вулицях українських міст зірок і простих цікавих людей та запитує у них: “Скільки коштує Ваш look?”. Буквально два дні тому модник Ніколас Карма “випадково” зустрів на вулицях одного з українських міст і Олю Полякову. Як відомо, переважно, Ніколас Карма завжди працює і практично “живе” на площі ринок у Львові, але де саме зустрів Полякову, точно невідомо.

Вже давно і розкритий секрет того, що насправді, Ніколас Карма не просто так зустрічає саме зірок на вулицях міст. Це вже заздалегідь домовлені і зняті матеріали, які до того ж, оплачуються. У міні-репортажі про Олю Полякову Ніколас Карма був надзвичайно щасливим, ніби ця зйомка і зустріч саме з цією знаменитістю для нього була дуже і дуже довгоочікуваною.

Свою зустріч із Кармою Полякова розпочала з промови про запрошення всіх українців на свій сольний концерт, який відбудеться в жовтні на одній із найбільших локацій (Палаці спорту у Києві, КПС). Вже потім вона перейшла до розповіді того у що вона одягнута. Для зйомки Оля Полякова підібрала look придбаний ще 20 років тому.

Так, Оля Полякова обрала для зйомки в програмі Ніколаса Карма комбінезон від англійської модельєрки та захисниці з прав тварин Стелли Маккартні. Його вона купила понад 20 років тому за 1000 американських доларів США. Співачка підкреслила, що тоді у неї був багатий чоловік і вона особливо не рахувала його грошей. Червоній сумці, яку взяла з собою Оля Полякова, їй уже понад 15 років. І тоді вона віддала за неї 1500 доларів. Це сумка від бренду Polo Ralph Lauren. Хейту Полякова не боїться, бо вона не держслужбовець і не живе за кошти платників податків.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?