Як виглядає син найбагатшої учасниці “МастерШеф” Катерини Великої: мережа у захваті від маленького красеня

Після участі Катерини Великої у наймасштабнішому кулінарному шоу пройшло декілька років, проте шанувальники й досі пильно стежать за її особистим життям.

Катерина Велика двічі поверталася на кухню “МастерШеф”. Першого разу вона змагалася у 5 сезоні шоу і тоді, жінка поступилася перемогою головному конкуренту Євгену Клопотенко. Вдруге, її покликали на битву сезонів, де вона мала можливість взяти реванш, проте молоді кухарі обійшли Катю. Попри те, що вона так і не отримала омріяний приз, жінка назавжди оселилася в серцях багатьох тисяч шанувальників.

Велика позиціонувала себе, як успішну жінку, і їй з леткістю вдалося передати свою жіночність та норовливість іншим. Тому, й коли вона залишила знімальний майданчик, аудиторія продовжила слідкувати за нею у соціальних мережах.

Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син
Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син

Там, вона не рідко публікує фото довгоочікуваного синочка, якому у жовтні виповниться 4 роки. Андрія, жінка народила у шлюбі з молодшим на 5 років чоловіком Андрієм Великим. Колись, Кася жартувала, що обрала чоловіка за прізвищем. Проте, попри ці жарти, вони прожили у шлюбі цілих 15 років.

Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син
Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син

Різниця у віці не заважала парі насолоджуватися одне одним. Вони немов магніт притягували успіх. Катерина стала бізнесвумен та займалася своєю турфірмою, а чоловік працював у сфері інвестицій. Подружжя багато подорожувало, про що Велика не раз розповідала у своїх інтерв’ю на “МастерШефі”.

Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син
Катерина Велика показала, як виглядає її єдиний син

На жаль, подружжю не судилося разом зустріти старість. Цього літа жінка оголосила про розлучення. При чому, судячи з її відповіді на один з коментарів під постом, пара вже давно не живе разом, наразі залишилася тільки офіційна процедура розлучення. Син залишився жити з мамою, проте Катерина не перешкоджає його спілкуванню з батьком.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.