Стиль 2000-х: зачіска з бічним проділом, яка знову повертається у моду — Злата Огнєвіч її “амбасадор”

Мода постійно змінюється. Якщо вважаєте себе недостатньо стильним, зачекайте 20-30 років. Готово — ви старі, але в тренді! Златі Огнєвіч далеко до старості. Тому й зачіски минулого для неї — новинка.

Злата Огнєвіч є однією з найбільш стильних представниць української музичної індустрії. Вона часто подає приклад не лише шанувальникам, але й колегам по сцені. В Златі дуже гармонійно поєднуються неповторна жіночність, вишукане почуття смаку та елегантність. До вибору зачісок знаменитість підходить з аналогічною уважністю. Наприклад, Огнєвіч вирішила повернути моду на недооцінену сьогодні зачіску з бічним проділом, яка була популярною в “нульових”.

Її прекрасний вигляд обумовлений низкою факторів. Основною перевагою зачіски її вигляд: він досить невимушений, наче не потребує багато часу для укладки. Та водночас це забезпечує образу додатковий шарм та витонченість. Бічний проділ створює асиметрію в стилі, яка завжди має більш естетичний вигляд, ніж “віддзеркалення” зачіски. А легкі хвилі — це справжня любов! Вони створюють об’ємність та додають текстуру, яка забезпечує образу природність.

Злата Огнєвіч вразила стильною зачіскою з бічним проділом
Злата Огнєвіч вразила стильною зачіскою з бічним проділом

Найголовніше, що зачіска з бічним проділом універсальна. Хочете здивувати колег на роботі? Ідеальний варіант! Йдете на каву з подругами? Зачіска теж доповнить повсякденний образ. Можливо, вам потрібно здивувати хлопця на побаченні? Зачіска з бічним проділом дуже вдало підкреслює риси обличчя та працює для будь-якого типу та довжини волосся.

Звісно ж, робити ставку виключно на зачіску не варто. Прекрасний вигляд, як у Злати Огнєвіч, — це щоденна праця. Важливий також регулярний спорт і правильне харчування. Але рецепти для правильного раціону ви також можете знайти на сторінці співачки. Причому її страви позитивно оцінює навіть сам Євген Клопотенко!

Злата Огнєвіч ділиться з підписниками рецептами для здорового харчування
Злата Огнєвіч ділиться з підписниками рецептами для здорового харчування

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.