Важливий день для сина Сергія Притули від першого шлюбу: Дмитрик Сергійович приймає привітання

Першому синові відомого телеведучого Сергія Притули виповнилося 16 років. Сьогодні він приймає вітання, а його мама показала, як він нині виглядає.

Син одного з найвідоміших телеведучих України, Сергія Притули, 16-річний Дмитро, сьогодні, 2 вересня, святкує свій день народження. Про це в своїй stories у соцмережі Instagram написав сам шоумен. Він показав старе фото свого сина. На ньому Дмитро ще досить малий, можливо, що йому там років 10, не більше. А потім оприлюднив світлину того, як мати і син разом перебувають у Будапешті (Угорщина). Утім, і ця світлина є досить застарілою, адже зараз Дмитро взагалі високий, стрункий і дуже дорослий юнак.

Як відомо, з самого початку ведучий Сергій Притула був одружений з Юлією Андрійчук із якою він познайомився ще в 2007 році. Це сталося у Тернополі. З часом вони розлучилися. Так, у Сергія Притули від першого шлюбу залишився син Дмитро. На сторінці Юлії Андрійчук у соцмережі Instagram є нове відео і фото того, як нині виглядає перший 16-річний син Сергія Притули. Хлопець уже справжній юнак!

 

За словами Юлії Андрійчук, вона безмежно любить свого сина, може обіймати його крізь відстань і час, а також щиро вітає його з днем народження.

“Бажаю нам із тобою найважливішого, набутися разом”, – повідомила вона.

Крім цього, вона додала, що ніяк не може звикнути до того, що він виріс. Насамперед, він виріс вдвічі від того хлопчика, якого вона і Сергій Притула показали в своїх stories.

Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син
Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син
Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син
Сергій Притула показав, як нині виглядає його перший син

Крім Дмитра, у Сергія Притули є ще двоє дітей: 7-річна дівчинка Соломія та 3-річна донечка Стефанія. Ці дітки народилися вже в другому шлюбі шоумена, а саме з Катериною Сопельник, яка є родом із Донецька. Сестра другої дружини Притули взагалі є дружиною олігарха-регіонала Віталія Хомутинніка.

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.