Ольга Сумська зібрала валізи та виїхала за кордон: все через екс-чоловіка, який вже давно знайшов іншу

58-річна Ольга Сумська зібрала валізи та виїхала за кордон з України. Це сталося через екс-чоловіка Євгена Паперного, який вже давно знайшов іншу.

Історія стосунків Ольги Сумської з Євгеном Paper ним, з яким вона колись знаходилася в шлюбі дійсно вражає. Мало кому вдається перейти з серйозного конфлікту з екс-з чоловіком до повного прийняття та дружба.

Ці стосунки були наповнені стресом, болем, а також зрадами. У Євгена були погані звички, а Ольга В’ячеславівна швидко знайшла іншого, з яким змогла знайти і сердечну прив’язаність, і тепло, і гармонію у взаєминах. Під час чергового скандалу вдома Сумська повідомила про свої походи наліво, зібрала валізи, забрала дочку та поїхала до коханця Віталія Борисюка. У житті Євгена також незабаром з’явилася інша жінка, яка покинула свого благовірного заради нього.

І хто би міг подумати, що через роки Паперний все ж таки поставить професійні якості своєї колишньої дружини та її обранця вище за власні образи. Але так і сталося! Незабаром пара приєдналася до трупу Євгена, якою він управляє донині.

Ольга Сумська виїхала за кордон з колишнім чоловіком Євгеном Паперним

Ольга Сумська повідомила, що Євген Паперний переніс операцію
Ольга Сумська виїхала за кордон з колишнім чоловіком Євгеном Паперним

Можна сказати, що його вистави ледь не найуспішніші в Україні. Неймовірний акторський склад, харизма, хімія, яка відбувається між головним тріо, — усе це підкорює серця. І завдяки Євгену нещодавно театр зміг виїхати за кордон.

 Ольга Сумська виїхала за кордон з колишнім чоловіком Євгеном Паперним

Ольга В’ячеславівна вийшла на зв’язок з аеропорту та повідомила, що вони вилетіли в Амстердам, де незабаром і станеться їхній новий виступ. Сумська зробила велику кількість фотографій з Нідерландів, однак свого чоловіка Віталія Борисюка не засвітила. Є висока імовірність того, що він також знаходиться у поїздці, але уникає зайвих фото через небажання отримати зауваження від публіки.

Як ніяк, коли українські зірки-чоловіки виїжджають за кордон, то одразу виникає запитання, як вони це зробили. Євгена Паперного це вже не тривожить, адже йому далеко за 60.

Схожі статті

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.