Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка: йому з ним не тягатися

Ольга Сумська показала красеня, через якого вирішила покинути сивіючого чоловіка. Саме ця людина стала новим коханням відомої української акторки.

Ольга Сумська — одна з небагатьох українських зірок, які готовий розповісти абсолютно все, що відбувається в їхньому житті. Вона відкрита, нічого не приховує, не намагається здаватися кращою, ніж вона є і це часто підкуповує публіку.

Але ця ж щирість зруйнувала стосунки артистки з її рідною сестрою Наталією, яка не розуміє такої відкритості та любові до публічного життя.

Тим не менш акторка якось розповідала про най бурхливіший період свого особистого життя. Колись Ольга була дружиною відомого українського актора Євгена Паперного. Шлюб виявився невдалим та нещаслива. Зокрема, старший на 20 років за свою обраницю чоловік не зміг її полюбити та ображав.

Ольга Сумська показала, як виглядав Віталій Борисюк в молодості

Ольга Сумська розповіла, як запропонувала Віталію Борисюку одружитися
Ольга Сумська показала, як виглядав Віталій Борисюк в молодості

Але і акторка розповідає, що не була ангелом. Зокрема, вона закохалася в молодого колегу, який прийшов до їхнього театру і незабаром між ними закрутився роман. Про ці стосунки знали абсолютно всі в трупі, окрім Євгена. Але під час чергового скандалу Ольга В’ячеславівна розповіла все, що накопичилося і чоловік дізнався правду.

Зараз публіка чує цю історію як давній спогад з минулого, але подивившись на архівні фотографії Віталія Борисюк а розумієш акторку набагато більша. Нещодавно Ольга В’ячеславівна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких він ще дуже юний.

Ольга Сумська показала, як виглядав Віталій Борисюк в молодості. Скріншот особистої сторінки акторки

Він у спортивному костюмі їх поруч з іншими чоловіками на футбольному полі. І виглядає при цьому максимально атлетично. Що вже казати про густу шевелюру та привабливе обличчя, що також дуже важливо для акторської кар’єри, медійності та взнаваності.

Також варто відзначити, що Ольга Сумська свого часу вважалася ледь не найкрасивішою акторкою в Україні.

Схожі статті

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?

Після втечі Влад Яма здивував розкішним життям в Сполучених Штатах: в золотий Порше дивиться як в дзеркало

Після еміграції Влад Яма здивував розкішним життям в Сполучених Штатах Америки. Як склалося у відомого хореографа у Маямі? Все краще, ніж можна було подумати.

“Мій живіт зменшився”: Марина Боржемська неабияк здивувала новиною зі свого життя без В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська неабияк здивувала новиною зі свого життя без колишнього чоловіка В'ячеслава Узелкова. Невже життя пішло на лад? Деталі в статті.

Шукаю опору в собі”. Алла Мазур показала, якою стала після свого раку: змогла перемогти, але якою ціною

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур публічно показала наслідки раку, з якими вона зіткнулася. Яке зізнання зробила зірка вітчизняного телебачення?

“Мистецтво синяка”: 37-річний Клопотенко розповів, чому після відпочинку з друзями часто виглядає “пом’ятим”

Чи любите ви мистецтво? Сучасні його прояви іноді важко зрозуміти та осягнути. Наприклад, Євген Клопотенко вирішив продемонструвати публіці унікальне "мистецтво синяка".

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.