Секрети домашнього комфорту: Олександр Пономарьов показав, як виглядає його двоповерховий будинок

Відомий український співак Олександр Пономарьов відкрив ворота своєї ділянки та показав будинок, який він спроєктував власним розумом та руками.

Олександр Пономарьов — не лише видатний український співак, а й люблячий сім’янин, який створив затишний простір для своєї родини. Його двоповерховий будинок, побудований зі зрубу, став справжньою фортецею не лише для нього, але й для його близьких. Живе він там не сам, раніше ексдружина артистка розповідала, що навчала сина з повагою ставитися до нової обраниці батька, а згодом і сам співак підтвердив, що знову одружився.

Ще близько десяти років тому глядачі мали змогу побачити його дім, коли Олександр запросив телеведучу Катерину Осадчу до себе на святкування Водохреща. Тоді він продемонстрував, як занурювався в ополонку прямо на території свого маєтку та відвідував власну лазню, розташовану на подвір’ї.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його будинок
Олександр Пономарьов показав, як виглядає його будинок

Артист особисто займався дизайном свого будинку, де використовував природні матеріали, які додають особливого затишку оселі. На території розміщено кілька споруд, серед яких головний будинок, невеликий гостьовий дім, а також тандир для приготування м’яса. Є у Пономарьова і власний вуличний басейн. Окрім цього, Олександр продемонстрував просторі кімнати з дерев’яним інтер’єром. У центрі будинку — велика вітальня, з якої дерев’яні сходи ведуть на другий поверх, де розташовані спальні для нього та його сина.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його будинок
Олександр Пономарьов показав, як виглядає його будинок

Окрему увагу Олександр приділив дитячій кімнаті, оформленій у стилі мультфільму “Тачки”, де його син відчував себе справжнім героєм анімаційного світу. А ось кімната Пономарьова обладнана великим ліжком та власною ванною кімнатою.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його будинок
Олександр Пономарьов показав, як виглядає його будинок

Цікаво, що сусідів він відвідує, навіть не виходячи з ділянки, адже є спеціальна хвіртка, яка веде прямо до їхньої території. А ходить до них співак часто, він не відмовляє собі у можливості завітати до друзів на вечерю, або обід.

Олександр Пономарьов показав, як виглядає його будинок
Олександр Пономарьов показав, як виглядає його будинок

Схожі статті

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.