Стилістка змінює стиль жінок за один прийом: із цими стрижками навіть бабуся може стати королевою краси

Українська стилістика з командою за кілька годин кардинально змінює стиль будь-якої жінки. Найнеймовірніші перетворення, які викликають справжній фурор!

Жодна життєва проблема не може перешкодити жінці в її бажанні знову відчути себе красивою, звабливою та щасливою – так вважає українська стилістика Сніжана Владика, яка разом із командою дарує своїм клієнтам неймовірні емоції. Всього за кілька годин будь-яка жінка чи то домогосподарка, чи зірка в руках професіоналів може перетворитися на справжню “королеву краси”. Змінюється все – стрижка, відтінок волосся, а також стиль одягу. Хочемо запропонувати подивитися на три найнеймовірніші перетворення.

Перша історія молодої мами двох дівчаток близнючок, що приїхала з Дніпра. У дівчини було довге тьмяне волосся. Фахівці запропонували обрізати довжину і зробити відтінок значно світлішим. У фінальному показі клієнтка продемонструвала три абсолютно різні образи, які легко можна використовувати у повсякденному житті та на святковий вихід.

Друге перетворення – наочна демонстрація того, як за допомогою правильної стрижки та вдало підібраного гардероба будь-яка жінка може відразу ж скинути від свого реального віку, як мінімум 10 років. У салон увійшла дуже симпатична та мила бабуся, а за кілька годин вийшла неймовірно ефектна молода жінка. Стилісти змінили форму стрижки, додали кольори та запропонували поповнити гардероб сучасними речами.

Найдивовижніше перетворення сталося у мами та доньки, які приїхали до стилістів разом. Мама із Запоріжжя, дочка з Німеччини. Як стало зрозуміло, останні 8 років жінка доглядає свою маму і в неї зовсім не залишалося часу для себе. Дочка вирішила порадувати рідну людину та зробила їй подарунок на День народження, який запам’ятається на все життя.

Стилістам знадобилося кілька годин, щоб кардинально перетворити маму – зробити модну сучасну стрижку, трендове фарбування та підібрати відповідний образ гардероба. Результат перевершив усі очікування!

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.