Стало відомо, чим займається Ольга Фреймут у Великій Британії насправді: згадала всі свої минулі “навички”

Ведуча Оля Фреймут відкрила в Лондоні школу, в якій збирається застосувати всі свої навички з часів "Ревізора" та "Від пацанки до панянки". Це проект її мрій!

Ще на початку війни телеведуча Оля Фреймут переїхала разом із молодшими дітьми від впливового телемагната Володимира Локотка до Великобританії, де почала будувати нове життя. За цей час знаменитість шукала можливість реалізувати себе і нарешті знайшла. Так, напередодні на сторінці Інстаграма українська телезірка анонсувала свій новий бізнес-проект, у якому вона обіцяє поділитися своїми знаннями в галузі етикету – це клуб манер Ольги Фреймут у Лондоні. Лекції зірка читатиме особисто. У програмі вона розповість про сучасні манери, які допоможуть як у веденні бізнесу, так і в особистому житті. Усі лекції будуть вестись українською мовою.

Ольга Фреймут розповіла про повернення до Києва
Ольга Фреймут розповіла про повернення до Києва

Для презентації знаменитість обрала стильний вовняний костюм в англійському стилі, який доповнила світлими колготками та класичними туфлями-човниками на високій шпильці. У відеозверненні Фреймут зробила ознайомлювальний ролик, в якому розповіла про свій досвід роботи у сфері послуг і не тільки в ролі офіціантки. Згадала про програму “Ревізор”, де багато років була ведучою, а також своє директорство у проєкт “Від пацанки до панянки”.

“Ви в надійних руках”, – запевняє експерт з етикету.

Реакція на новину була миттєвою. Багато передплатників зазначили, що “студентам” школи манер від вишуканої Олі Фреймут у Лондоні неймовірно пощастило, адже ця поки що єдина подібна академія у Східній Європі. Шанувальники дуже зацікавилися новим проєктом і вже готові вступити до клубу.

Нагадаємо, що молодша дочка Ольги Фреймут Євдокія, так само як і мама дуже любить продемонструвати свої гарні манери на публіці. У мікроблозі знаменитості є серія роликів, не яких дівчинка демонструє, як поводитися в англійському ресторані.

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.