Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Дантес розповів, що робить для того, аби подобатись новій коханій Кацуріній

Дантес вважає, що потрібно насичувати свій організм поживними речовинами та вітамінами. Для цього він обирає не простий спосіб. Не кожен наважується на це просто так.

Колишній чоловік популярної співачки Наді Дорофєєвої, 36-річний співак Дантес, розповів про те, що робить для того, аби завжди бути здоровим. І хоча він уже заявляв про те, що вже як рік у нього сивіє волосся і він перетворюється на блондина, він намагається робити все для того, аби не хворіти. Про все це він повідомив в своїй stories у соцмережі Instagram.

За його словами, сьогодні, 3 вересня, після продуктивної ранкової роботи він відправився у клініку ставити собі крапельницю з вітамінами. Оскільки впевнений, що організм потрібно насичувати вітамінами. Причина — нині навколо нього практично всі люди хворіють на застудні захворювання. У співака досить насичений графік і ритм життя загалом. І тому, йому хворіти не те, що не можна, а просто немає коли це робити. Крапельниці з вітамінами він ставить не один, а робить це разом із своєю теперішньою коханою рестораторкою Дашею Кацуріною.

Екс-чоловік Наді Дорофєєвої розповів, що робить для того, аби бути здоровим
Екс-чоловік Наді Дорофєєвої розповів, що робить для того, аби бути здоровим

“Всі навколо хворіють, дуже жорстко, я сам захворів, і потрібно відновлювати організм і давати йому поживні речовини”, – пояснив співак Володимир Дантес.

Також, він додав, що загалом всім українцям потрібно остерігатися вірусів і берегти себе. Особливо зараз у осінній період, коли вже трішки почало холоднішати і всі дійсно, як не чхають, так кашляють. Зважаючи на те, що співак Дантес є та ще неодноразово буде телеведучим різних програм, йому завжди потрібно бути не тільки здоровим, а й гарним. І практично завжди доглядати за собою. Схоже, що цим вони займаються разом із Дашею Кацуріною і підтримують одне одного в цьому питанні.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?