“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Леся Нікітюк славиться не тільки неймовірною красою, але й хорошим почуттям гумору. Тому поговорити про важливе вона вирішила жартома. Для цього разом з Богданом Богдановичем вона з’явилася на Хмельницькому базарі. Пара захотіла придбати 3 шкарпетки. Це бажання чоловік пояснив тим, що одна постійно губиться, а так буде про запас.

Також Богдан уточнив, чи немає у продавчині двосторонніх шкарпеток. На що Леся відповіла, що у нього всі шкарпетки двосторонні, тому нехай просто назве розмір. Коли чоловік назвав 36, то Нікітюк це розвеселило. Але Богданович зазначив, що у шкарпетках важливий не розмір, а вміння користуватися. Зроблений цей скетч був задля реклами нової послуги, але фанати в коментарях відзначили чудовий гумор, який їх дуже повеселив.

Леся Нікітюк показала як все вирішила з чоловіком на базарі
Леся Нікітюк показала як все вирішила з чоловіком на базарі

Нагадаємо, що з Богданом Богдановичем телеведуча зняла уже декілька скетчів. Також вони разом працювали у проєкті “Le Маршрутка”. У цьому шоу спеціально оформлений рейсовий автобус “Богдан” з Богдановичем у ролі водія об’їздив багато цікавих куточків по всій Україні й показав багато талановитих українців. А осо особисте життя у Леся та Богдана власне.

Чоловік має красуню-дружину Інну та двох спільних діточок. Серце Нікітюк, вочевидь, також зайняте. Демонструючи підписникам свій день, сніданок, обід Леся також показала, що у неї було “на вечерю”. Хоча на світлині можна помітити лише татуйовані ногу та низ спини, а також руку якогось таємничого чоловіка, досить однозначний підпис дозволяє все чітко зрозуміти: “хтось увірвався в моє життя і в мій холодильник”.

36-річна Леся Нікітюк натякнула, що не самотня в особистому житті
36-річна Леся Нікітюк натякнула, що не самотня в особистому житті

Більше деталей Леся поки не розкриває. Але якщо телеведуча все ж знайшла коханого своєї мрії, то бажаємо їй нескінченного щастя та очікуємо на весілля!

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.